Boek nu
Boek nu
Terug naar

Algemene Voorwaarden

Op alle door Mooirivier aangegane overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Mooirivier van toepassing.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Mooirivier van toepassing. Voor inzage van deze voorwaarden kun je onderstaande PDF bekijken en downloaden.

Download:

Aanvullende voorwaarden i.v.m. COVID-19

a. Opdrachtgever

Mooirivier hanteert voor bijeenkomsten tot en met 30 juni 2021 aangepaste annuleringsvoorwaarden als uitzondering op de huidige Algemene Voorwaarden. Artikel 9.4.2 is aangepast als volgt:

  • Bij volledige of gedeeltelijke annulering: % van de reserveringswaarde
  • Meer dan 45 dagen voor aankomst: 0%
  • Van 45 dagen tot 1 maand voor aankomst: 25%
  • Van 1 maand tot 2 weken voor aankomst: 50%
  • Van 2 weken tot 1 week voor aankomst: 75%
  • Binnen 1 week voor aankomst: 100%
b. Hotelbedrijf

Indien door opgelegde overheidsmaatregelen (vanwege het COVID-19 virus) Mooirivier wordt belet zijn dienstverlening uit te voeren, kan Mooirivier zich beroepen op artikel 15.1 van de Algemene Voorwaarden. Mooirivier heeft dan het recht om de bijeenkomst 45 dagen voor aankomst te ontbinden zonder enige vorm van (financiële) verplichtingen en aansprakelijkheid richting de opdrachtgever.

c. Gezondheid

De opdrachtgever is er verantwoordelijk voor, dat de groep deelnemers bij de start van de bijeenkomst geen Corona gerelateerde gezondheidsklachten hebben. Wanneer er gedurende de bijeenkomst Corona gerelateerde gezondheidsklachten optreden bij een of meerdere deelnemers, dient dit gemeld te worden bij de contactpersoon van Mooirivier.

d. Verantwoordelijkheid

De opdrachtgever is er verantwoordelijk voor op de hoogte te zijn van en zich te conformeren aan de actuele coronamaatregelen van de overheid.