Boek nu
Boek nu
Terug naar

Ontdek het Vechtdal

Kom lekker wandelen en genieten van het groene Vechtdal, dat een imposante 1500 km aan prachtige wandelroutes biedt. Met drie overnachtingen heb je ruim de tijd om het mooie Vechtdal te ontdekken.

PRIJS P.P. VANAF € 228,-
Incheckdatum Uitcheckdatum

Dit arrangement is inclusief:

  • 3x Overnachting in een Superior kamer
  • 3x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Driegangendiner (op dag van aankomst)
  • Boekje met wandelroutes om het Vechtdal te verkennen
Nature is calling
Nature is calling
Standard kamer Mooirivier
Standard kamer Mooirivier
De Vecht van boven
De Vecht

Drie nachten Ontdek het Vechtdal

Kom lekker wandelen en genieten van het groene Vechtdal, dat een imposante 1500 km aan prachtige wandelroutes biedt. De rivier de Vecht baant zich al kronkelend een weg door het landschap. Direct langs de rivier slingeren talloze oude Vechtarmen. Op de hogere gronden vind je esdorpen, bloemrijke graslanden, bossen, heidevelden, zandverstuivingen, rivierduintjes, havezaten en landgoederen.

Je ontvangt bij dit arrangement een boekje met mooie wandelroutes om het Vechtdal te ontdekken. Maar je kunt natuurlijk ook per fiets op pad. We tippen het rondje Dalfsen-Ommen, een bewegwijzerde fietsroute van 38 kilometer. Onderweg kom je langs uitkijktoren De Stokte en je pakt een klein pontje over de Vecht.

5x leuke hotspots in Zwolle

Hier word je weer mens. Geweldig! Top service. De ligging aan de Overijselse Vecht is prachtig. Buiten eten en drinken en van de omgeving genoten.

Jan d. op Tripadvisor
Gratis parkeren
24-uurs receptie
Hotel met Michelinvermelding
Gratis supersnel wifi

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu