Boek nu
Boek nu
Terug naar

Pre-kerstarrangement

Ben je een echte liefhebber van Kerstmis, maar lukt het niet om met de feestdagen weg te gaan? Dan hebben wij een oplossing voor je, met ons pre-Xmas arrangement van 22-24 december kom je al vóór Kerst helemaal in de Kerststemming!

PRIJS P.P. VANAF € 355,-
Incheckdatum Uitcheckdatum

Dit arrangement is inclusief:

  • 2x Overnachting incl. toegang wellness & gym
  • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Driegangendiner met aperitief en amuse op vrijdag
  • Viergangendiner met aperitief en amuse op zaterdag
  • Christmas carols met glühwein en warme chocolademelk in de binnentuin
  • Presentje op de kamer
Entree hotel Mooirivier in de sneeuw

Pre-Xmas

Om alvast in de stemming te komen voordat kerst begint... Een pre-kerstarrangement waarbij je volop kunt genieten van heerlijk eten en drinken én de gezellige kerstsfeer in ons hotel. Alle tijd om een frisse neus te halen tijdens een winterse wandeling en lekker te relaxen en genieten van de rust en ruimte hier.

Vanuit Mooirivier ben je ook in no time in de binnenstad van Zwolle, waar de kerstsfeer volop aanwezig is. Bezoek het IJsbeeldenbeeldenfestival of wandel de sfeervolle Lichtbeeldenroute door de binnenstad van Zwolle en doe ondertussen je kerstinkopen.

Met glühwein, bites en Christmas carols bij een haardvuurtje in onze binnentuin, om helemaal in de Chritmas mood te komen!

Twee nachten in dit prachtig gelegen en hotel, veel te kort! Alles klopte! Het personeel is bijzonder vriendelijk en attent. Twee maal voortreffelijk gedineerd. Wij komen graag terug.

Roetje1 op Tripadvisor 19-9-2020

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu