Boek nu
Boek nu
Terug naar

Pre-kerstarrangement

Ben je een echte liefhebber van Kerstmis, maar lukt het niet om met de feestdagen weg te gaan? Dan hebben wij dit jaar iets nieuws! Het pre-Xmas arrangement in het weekend van 17-19 december 2021. Zo begin je relaxt aan de feestdagen.

PRIJS P.P. VANAF € 279,-
Incheckdatum Uitcheckdatum

Dit arrangement is inclusief:

  • 2x Overnachting in een Superior kamer
  • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Viergangendiner (op de eerste avond)
  • 1x Driegangendiner (op de tweede avond)
  • Glühwein met amuses en livemuziek op zaterdagmiddag
  • Wandelroute, kaart van de binnenstad van Zwolle en informatie over kerstmarkten en activiteiten in o.a. Zwolle, Dalfsen en Ommen.
Entree hotel Mooirivier in de sneeuw

Pre-Xmas

Om alvast in de stemming te komen voordat kerst begint... Een pre-kerstarrangement waarbij je volop kunt genieten van heerlijk eten en drinken én de gezellige kerstsfeer in ons hotel. Alle tijd om een frisse neus te halen tijdens een winterse wandeling en lekker te relaxen en genieten van de rust en ruimte hier.

Vanuit Mooirivier ben je ook in no time in de binnenstad van Zwolle, waar de kerstsfeer volop aanwezig is. Bezoek het IJsbeeldenbeeldenfestival of wandel de sfeervolle Lichtbeeldenroute door de binnenstad van Zwolle en doe ondertussen je kerstinkopen.

Zaterdagmiddag rond een uurtje of vier serveren we Glühwein en bites bij een haardvuurtje in onze binnentuin. En er is dan livemuziek verzorgd door The Snowwhites, met meerstemmige songs in Christmas Style, om helemaal in de Christmas Mood te komen.

Twee nachten in dit prachtig gelegen en hotel, veel te kort! Alles klopte! Het personeel is bijzonder vriendelijk en attent. Twee maal voortreffelijk gedineerd. Wij komen graag terug.

Roetje1 op Tripadvisor 19-9-2020

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu