Boek nu
Boek nu
Terug naar

Staycation - 3 hotels in 1 week

Klaar voor de allerleukste vakantie in eigen land? Een heuse roadtrip door Nederland waarbij je in een week drie verschillende plaatsen aandoet én in drie verschillende luxe hotels overnacht.

Prijs p.p. vanaf € 459,-
Incheckdatum Uitcheckdatum

Dit arrangement is inclusief:

  • 2x Overnachting bij Mooirivier in een Standard kamer
  • 2x Overnachting bij Kapellerput in Heeze in een Make-My-Day kamer
  • 2x Overnachting bij blooming hotel in Bergen in een regular room
  • Elke ochtend een overheerlijk ontbijt
  • 1x Driegangendiner in elk hotel (op dag van aankomst)
  • 1x Een leuk extraatje van het huis, bijvoorbeeld koffie met gebak of een huisaperitief. Dit verschilt per hotel
Dit speciale arrangement is alleen telefonisch of per mail te boeken!
Telefoon 0529 478 777 of email info@mooirivier.nl
Stel in auto
Cocktail bij Mooirivier
blooming beach
Staycation in eigen land

Staycation routes

Samen met vijf bijzondere collega-hotels hebben we twee verschillende arrangementen samengesteld. Ieder arrangement bestaat uit twee overnachtingen bij drie verschillende luxe hotels. Een staycation van zes nachten weg in totaal dus! Je bepaalt zelf de volgorde van je route. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de drie hotels waar je verblijft.

Klassiek Chique arrangement: Houd jij van een indrukwekkende en elegante omgeving; kastelen en landhuizen mét allure? Dan kunnen we je van harte de Klassiek Chique route aanbevelen. Je verblijft bij Hotel De Ruwenberg in Sint-Michelsgestel (NB), Figi in Zeist (UT) en Landgoed Duin & Kruidberg (NH). Bij Landgoed Duin & Kruidberg is aankomst op vrijdag en zaterdag niet mogelijk!

Modern Design arrangement: Ga jij meer voor eigentijds en hip en raak je enthousiast van hotels met een eigen stijl? Dan ben je aan het juiste adres bij de drie hotels van onze Modern Design route: blooming hotel in Bergen (NH), Kapellerput in Heeze (NB) en... Mooirivier in Dalfsen (OV).

Het Modern Design arrangement boeken?

Geinteresseerd in het Modern Design arrangement? Bekijk de sites van onze twee collega-hotels; Kapellerput en blooming om een goede indruk te krijgen van wat je kunt verwachten.

Dit arrangement kun je alleen telefonisch of per mail boeken t/m 30 september! Geef een aantal mogelijke aankomstdata aan ons door. Wij nemen vervolgens contact op met de andere twee hotels voor de beschikbaarheid. Bij blooming en Mooirivier is aankomst op vrijdag en zaterdag niet mogelijk.

Samenwerking

Deze speciale arrangementen zijn tot stand gekomen vanuit het meetings and more samenwerkingsverband. Een samenwerking van zes gerenommeerde zelfstandige hotels die liggen op schitterende natuurrijke locaties verspreid over Nederland. Ze staan garant voor kwaliteit, service, gastvrijheid én culinair genieten.

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu