Boek nu
Boek nu
Terug naar

Yoga Retreat

Meer rust in je hoofd? Wie is er niet naar op zoek. Yoga is goed voor je lichaam en je geest! Geniet tijdens dit yogaweekend van de mooie rustige omgeving en van heerlijk eten. Een paar dagen weg van alles is dé perfecte manier om jezelf wat ontspanning te gunnen. De Yoga Retreats in 2022 zijn van 18-20 februari, 11-13 maart en 1-3 april.

PRIJS P.P. VANAF: € 320,- (OBV 2P PER KAMER) | € 440,- (OBV 1P PER KAMER)
Incheckdatum Uitcheckdatum

Het arrangement is inclusief:

  • 2x Overnachting in een Comfort kamer
  • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x Driegangendiner
  • 1x Welkomstdrankje healthy smoothie
  • 4x Yogasessie van anderhalf uur
  • Gratis koffie, thee en water bij de yogasessies
  • Wandelroutes
Yoga pose
Yoga arrangement Mooirivier

Relaxt, down to earth en geschikt voor iedereen

Ben je een yoga fan of wil je juist kennismaken met yoga? Altijd al eens op een laagdrempelige manier een yoga retreat willen doen? Dan is dit je kans. Bij Mooirivier kun je in een oase van groen en rust tijdens een aantal yoga sessies oefenen met verschillende yogastijlen en meer te weten komen over waarom je bepaalde houdingen doet. Daarnaast wordt er culinair voor je gezorgd zodat je lekker kunt genieten van deze tijd voor jezelf.

Aan deze Yoga Retreat kun je prima individueel deelnemen, maar het is natuurlijk ook heel gezellig om dit samen met je partner, vriendin of zus te doen. Alléén de yogasessies zijn in groepsverband. Voor de rest van de daginvulling geldt dat je er alleen of met je reisgenoot opuit trekt. Niets moet, alles mag. Het is jouw retreat!

Programma

We starten op vrijdagmiddag om 16.00 uur met hatha yoga. In deze les ligt het accent op de ademhaling en het aarden en landen op onze locatie. 's Avonds kun je genieten van een driegangen diner in ons restaurant. Zaterdagochtend om 10.00 uur is er een hatha flow yoga sessie, waarbij het accent meer op het stretchen ligt en het wat actiever wordt. Daarna ben je vrij om je eigen gang te gaan die dag. Maak een lekkere wandeling in het mooie Vechtdal bijvoorbeeld. Of misschien breng je liever een bezoekje aan Dalfsen of Zwolle. Net waar je zin in hebt, het is jouw retreat! Voor het slapen staat er een late night yogales gepland om 21.30 uur. Deze les is lekker rustig met yin/nidra, waarin je houdingen langer aanhoudt en meer naar binnen keert ter voorbereiding op een goede nachtrust. De retreat sluiten we zondagochtend relaxt af met een laatste yogasessie om 10.00 uur, welke een soortgelijke invulling zal hebben als zaterdagochtend.

De yogalessen worden gegeven door ervaren yogadocenten. Zij zorgen voor verdieping voor als je al wat verder bent met yoga en variaties voor als je wat minder ervaring hebt.

Data 2022

  • 18 - 20 februari
  • 11 - 13 maart
  • 1 - 3 april

Veilig weg

Wij zorgen ervoor dat jij je kan onderdompelen in een ontspannen en veilig yogaweekend. Dat betekent dat je voldoende afstand kunt houden in al onze ruimtes en dat we alle actuele veiligheidseisen van het RIVM volgen. Meer weten over hoe wij werken aan de veiligheid van ons hotel lees je hier.

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu