Boek nu
Boek nu
Terug naar

Yoga Retreat

Meer rust in je hoofd? Wie is er niet naar op zoek. Yoga is goed voor je lichaam en je geest! Geniet tijdens dit yogaweekend van de mooie rustige omgeving en van heerlijk eten. Een paar dagen weg van alles is dé perfecte manier om jezelf wat ontspanning te gunnen. De data in 2021 zijn: 22-24 oktober, 19-21 november en 10-12 december.

PRIJS P.P. VANAF: € 300,- (OBV 2P PER KAMER) | € 429,- (OBV 1P PER KAMER)
Incheckdatum Uitcheckdatum

Het arrangement is inclusief:

  • 2x Overnachting in een Superior kamer
  • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x Driegangendiner
  • 4x Yoga sessie van anderhalf uur
  • Verwenpakketje op je kamer
  • Wandelroutes
Yoga pose
Yoga arrangement Mooirivier

Relaxt, down to earth en geschikt voor iedereen

Ben je een yoga fan of wil je juist kennismaken met yoga? Altijd al eens op een laagdrempelige manier een yoga retreat willen doen? Dan is dit je kans. Bij Mooirivier kun je in een oase van groen en rust tijdens een aantal yoga sessies oefenen met verschillende yogastijlen en meer te weten komen over waarom je bepaalde houdingen doet. Daarnaast wordt er culinair voor je gezorgd zodat je lekker kunt genieten van deze tijd voor jezelf.

Aan deze Yoga Retreat kun je prima individueel deelnemen, maar het is natuurlijk ook heel gezellig om dit samen met je partner, vriendin of zus te doen. Alléén de yogasessies zijn in groepsverband. Voor de rest van de daginvulling geldt dat je er alleen of met je reisgenoot opuit trekt. Niets moet, alles mag. Het is jouw retreat!

Programma

We starten in het weekend met een yoga sessie op vrijdagmiddag 16.00 uur. 's Avonds kun je genieten van een driegangen a la carte diner in ons restaurant. Zaterdagochtend 10.00 uur is de tweede yoga sessie. Daarna ben je vrij om je eigen gang te gaan die dag. Lekker wandelen in het mooie Vechtdal bijvoorbeeld. Of misschien breng je liever een bezoekje aan Dalfsen of Zwolle. Voor het slapen om 21.00 uur staat er een late night yogasessie gepland, waarna je heerlijk je bed in kan duikelen. De retreat sluiten we zondagochtend relaxt af met een laatste yoga sessie om 10.00 uur.

De yogalessen worden verzorgt door ervaren yogadocenten. Zij zorgen voor verdieping voor als je al wat verder bent met yoga en variaties voor als je wat minder ervaring hebt.

Data

  • 22 - 24 oktober
  • 19 - 21 november
  • 10 - 12 december

Veilig weg

Wij zorgen ervoor dat jij je kan onderdompelen in een ontspannen en veilig yogaweekend. Dat betekent dat je voldoende afstand kunt houden in al onze ruimtes en dat we alle actuele veiligheidseisen van het RIVM volgen. Meer weten over hoe wij werken aan de veiligheid van ons hotel lees je hier.

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu