Boek nu
Boek nu
Terug naar

Yogaweekend

Meer rust in je hoofd? Wie is er niet naar op zoek. Yoga is goed voor je lichaam en je geest! Geniet tijdens dit weekend van de mooie rustige omgeving en van lekker eten. Een paar dagen weg van alles is dé perfecte manier om jezelf wat ontspanning te gunnen.

PRIJS P.P. VANAF: € 265,- (OBV 2P PER KAMER) | € 375,- (OBV 1P PER KAMER)
Incheckdatum Uitcheckdatum

Het arrangement is inclusief:

  • 4x Yoga sessie van anderhalf uur
  • 2x Overnachting in een Superior kamer
  • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Driegangendiner (op vrijdag)
  • Verwenpakketje op je kamer
  • Wandelroutes
Yoga pose
Yoga arrangement Mooirivier

Relaxt, down to earth en geschikt voor iedereen

Altijd al eens op een laagdrempelige manier een yoga retreat willen doen? Dan is dit je kans. Een weekend met een aantal yoga sessies in een oase van groen en rust. Dus ben je een yoga fan, of wil je juist kennismaken met Yoga? Tijdens dit yogaweekend kun je oefenen met verschillende yogastijlen, maar ook meer te weten komen over waarom je bepaalde houdingen doet.

Het weekend is zeer geschikt voor individuele deelname, maar ook heel gezellig om samen met je partner, vriendin of zus te doen. Alleen de yogasessies zijn in groepsverband. Voor de rest van de daginvulling geldt dat je er alleen of met je reispartner opuit trekt. Niets moet, alles mag. Het is jouw weekend!

Programma

We starten het weekend met een yoga sessie op vrijdagmiddag 16.00 uur. 's Avonds kun je genieten van een driegangen a la carte diner in ons restaurant. Zaterdagochtend 10.00 uur is de tweede yoga sessie. Daarna ben je vrij om je eigen gang te gaan die dag. Lekker wandelen in het mooie Vechtdal. Misschien breng je liever een bezoekje aan Dalfsen of Zwolle. Voor het slapen om 22.00 uur staat er een late night yogasessie gepland, waarna je heerlijk je bed in kan duikelen. Het weekend sluiten we zondagochtend relaxt af met een laatste yoga sessie om 11.00 uur.

Yogadocent Marja Bazuin begeleidt het yogaweekend. Zij zorgt voor verdieping voor als je al wat verder bent met yoga en variaties voor als je wat minder ervaring hebt.

Data

  • 27-29 november 2020: Dit yogaweekend is inmiddels vol!
  • 22-24 januari 2021: Het eerstvolgende yogaweekend in het nieuwe jaar.

Veilig weg in Coronatijd

Wij zorgen ervoor dat jij je kan onderdompelen in een ontspannen en veilig yogaweekend. Dat betekent dat we 1,5 meter afstand kunnen houden in alle ruimtes en dat we alle actuele veiligheidseisen van het RIVM volgen. Meer weten over hoe wij werken aan de veiligheid van ons hotel lees je hier.

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu