Boek nu
Boek nu
Terug naar

Early Bird actie

Een tijdelijke actie om er deze zomer extra voordelig tussenuit te gaan. Profiteer van onze aantrekkelijke vroegboekkorting.

Ontvang 20% korting op een overnachting

Deze zomer er extra voordelig tussenuit? Boek nu een overnachting voor een verblijf in augustus en september en geniet van onze vroegboekkorting van wel 20%. Beslis snel want dit is een tijdelijke actie en er is beperkte beschikbaarheid!

Boek nu

Actievoorwaarden

Deze actie is alleen online te boeken en is geldig op Standard, Superior en Deluxe Riverview kamers. Het vroegboektarief is inclusief btw en op basis van een tweepersoonskamer. Het tarief* is afhankelijk van beschikbaarheid en beperkt tot het aantal beschikbare kamers dat is toegewezen aan de actie. Betaling dient te geschieden op het moment van boeken middels een creditcard. Betalingen worden niet gerestitueerd, ook niet in het geval van annulering.

* De korting wordt berekend over het best beschikbare tarief (ex- of inclusief ontbijt). Je ziet een apart tarief per kamertype (Standard, Superior en Deluxe Riverview) waarin de korting van 20% is verwerkt. Zoek op een andere datum als de korting niet geldig is.

Early Bird
Early Bird