Reserveren
Reserveren
Terug naar

Bijzonder uit eten aan de Vecht

Lekker eten op een van de mooiste plekjes van Nederland, pal aan de Overijsselse Vecht. Een plek waar je je even weg waant van de alledaagse drukte van de stad en waar je geniet van bijzondere gerechten die met liefde en aandacht bereid worden.

reserveer een tafel

Restaurant Aan de Oever

Restaurant Aan de Oever, het restaurant van Mooirivier, is méér dan alleen een restaurant met mooi uitzicht over de rivier. Hier wordt gekookt met passie! Puur, vers en het liefst met mooie en unieke producten uit de buurt. En… nice to know, ons hotel heeft een vermelding in de Michelin gids. Een mooie erkenning voor onberispelijke service en een verfijnde keuken. De Michelin Gids over onze keuken: "Het keukenteam serveert een gulle versie van de hedendaagse keuken. Leuk, afwisselend en lekker!"

Veilig dineren

In ons restaurant werken we met een aangepaste tafelseating met meer dan anderhalvemeter afstand en hebben we extra ruime gangpaden gecreëerd. Wil je meer weten over de aangescherpte maatregelen in ons restaurant en hotel? Lees dan onze Corona / COVID-19 update.

Reserveren voor het diner? Dat kan in deze ingewikkelde tijd het best op de dag dat je zou willen komen én per telefoon.

Menukaart

Ons keukenteam heeft een kaart samengesteld met een aantal bijzondere gerechten met pure smaken, spannende bereidingen, geïnspireerd op het seizoen. Uiteraard kunnen wij rekening houden met een allergie of een dieet. Laat ons dit gerust weten! Bij de gerechten schenken we verrassende wijnen die je zowel per glas of per fles kunt bestellen.

Onze openingstijden

Iedere dag geopend

- Lunch: 12.00 - 15.30 uur
- Diner: 17.30 - 21.00 uur

Direct reserveren

Online reserveren
0529 478 777