Reserveren
Reserveren
Terug naar

Bijzonder uit eten aan de Vecht

Lekker eten op een van de mooiste plekjes van Nederland, pal aan de Overijsselse Vecht. Een plek waar je je even weg waant van de alledaagse drukte van de stad en waar je geniet van bijzondere gerechten die met liefde en aandacht bereidt worden.

Een overzichtsbeeld van het interieur van het restaurant, met design, houten tafels en een industriele look.

Restaurant Aan de Oever

Restaurant Aan de Oever, het restaurant van Mooirivier, is méér dan alleen een restaurant met mooi uitzicht over de rivier. Hier wordt gekookt met passie! Puur, vers en het liefst met mooie en unieke producten uit de buurt. En… nice to know, Aan de Oever wordt aanbevolen door de Michelin gids.

Met een aanbeveling in de Michelin gids

Liefde is... samen 5 gangen delen

Kom met je Valentijn genieten van een culinair 5-gangen Shared Dining menu. Onze keukenbrigade verrast je met overheerlijke gerechten onder het motto "Liefde is... samen eten van één bord.

Dit speciale Valentijn menu à € 49,50 p.p. kun je reserveren van woensdag 14 februari t/m zondag 18 februari. Reserveer snel en bel 0529-478 777!

Menukaart

Ons keukenteam heeft een kaart samengesteld met een aantal bijzondere gerechten, waarbij bij voorkeur met lokale producten geïnspireerd op het seizoen wordt gewerkt.

Bij de gerechten schenken we verrassende wijnen die zowel per glas of per fles besteld kunnen worden.

Inderdaad, Mooi rivier.

“Heel fijne locatie. Ruim, licht en gezellig restaurant, met uitzicht op de Vecht. De gerechten zijn bijzonder. Een grote smaaksensatie.”

Sylvia B.
4,5 van 5 bollen

Dat uitzicht!

“Prachtige locatie in het mooie Vechtdal. Fantastisch gebouw, makkelijk parkeren, en dat terras! Aan de Vecht met uitzicht over het Vechtdal, ken weinig locaties met zo'n uitzicht. Goede keuken, vriendelijk personeel. Moet je geweest zijn.”

Andries V.
4,5 van 5 bollen

Geweldig

“Luxe verblijf, mooi uitzicht op de Vecht, zeer vriendelijk personeel en een geweldig restaurant. Pure verwennerij.”

Fsluiter
9

Onze openingstijden

Iedere dag geopend:

- Lunch: 12.00-15.30 uur
- Diner: 18.00-21.00 uur

Direct reserveren

Online reserveren
0529 47 87 77