Reserveren
Reserveren
Terug naar

Bijzonder uit eten aan de Vecht

Lekker eten op een van de mooiste plekjes van Nederland, pal aan de Overijsselse Vecht. Een plek waar je je even weg waant van de alledaagse drukte van de stad en waar je geniet van bijzondere gerechten die met liefde en aandacht bereid worden.

Een overzichtsbeeld van het interieur van het restaurant, met design, houten tafels en een industriele look.

Restaurant Aan de Oever

Restaurant Aan de Oever, het restaurant van Mooirivier, is méér dan alleen een restaurant met mooi uitzicht over de rivier. Hier wordt gekookt met passie! Puur, vers en het liefst met mooie en unieke producten uit de buurt. En… nice to know, ons hotel heeft een vermelding in de Michelin gids. Een mooie erkenning voor onberispelijke service en een verfijnde keuken. De Michelin Gids over onze keuken: "Het keukenteam serveert een gulle versie van de hedendaagse keuken. Leuk, afwisselend en lekker!"

Met een aanbeveling in de Michelin gids

Menukaart

Ons keukenteam heeft een kaart samengesteld met een aantal bijzondere gerechten met pure smaken, spannende bereidingen, geïnspireerd op het seizoen. Uiteraard kunnen wij rekening houden met een allergie of een dieet. Laat ons dit gerust weten!

Bij de gerechten schenken we verrassende wijnen die je zowel per glas of per fles kunt bestellen.

Eten wat de pot schaft!

Van vrijdag 27 t/m maandag 30 december koken wij onze koelkast leeg. Schuif een van deze avonden aan om te eten wat de pot schaft. Je kunt kiezen uit een drie-, vier- of vijfgangen menu. Een mooi culinair menu, gemaakt van al het lekkers dat we nog in de koelkast hebben liggen. Uiteraard zijn de ingrediënten supervers en hoogwaardig, zoals je van ons gewend bent.

Driegangen 35 euro
Viergangen 45 euro
Vijfgangen 55 euro

Reserveer een tafeltje

Onze openingstijden

Iedere dag geopend*

- Lunch: 12.00 - 15.30 uur
- Diner: 17.30 - 21.00 uur

* In januari t/m zondag 9 februari is ons restaurant op zondag gesloten. De bar is dan wel geopend van 12-21 uur en daar serveren we een kleine kaart.

Direct reserveren

Online reserveren
0529 478 777