Reserveren
Reserveren
Terug naar

Bijzonder uit eten aan de Vecht

Lekker eten op een van de mooiste plekjes van Nederland, pal aan de Overijsselse Vecht. Een plek waar je je even weg waant van de alledaagse drukte van de stad en waar je geniet van bijzondere gerechten die met liefde en aandacht bereid worden.

Lunchen aan het water Overijssel bij hotel Mooirivier

Restaurant Aan de Oever

Restaurant Aan de Oever, het restaurant van Mooirivier, is méér dan alleen een restaurant met mooi uitzicht over de rivier. Hier wordt gekookt met passie! Puur, vers en het liefst met mooie en unieke producten uit de buurt. En… nice to know, ons hotel heeft een vermelding in de Lekker 500 en de Michelin gids. Een mooie erkenning voor onberispelijke service en een verfijnde keuken. De Michelin Gids over onze keuken: "Het keukenteam serveert een gulle versie van de hedendaagse keuken. Leuk, afwisselend en lekker!"

Dineren tijdelijk alleen mogelijk voor hotelgasten

Vanwege de nog steeds geldende 1,5 meter maatregel kunnen wij slechts een beperkt aantal gasten voor het diner ontvangen. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om tot en met september ons restaurant alleen open te stellen voor hotelgasten. We hopen je vanaf oktober weer te kunnen ontvangen als restaurantgast!
- Publicatiedatum: 12 juli 2021 -

Lees onze Corona / COVID-19 update over de aangescherpte maatregelen in ons hotel.

Onze openingstijden

Iedere dag geopend

- Lunch: 12.00 - 15.00 uur
- Diner: 18.00 - 21.00 uur

Direct reserveren

Online reserveren
0529 478 777