Reserveren
Reserveren
Terug naar

Bijzonder uit eten aan de Vecht

Lekker eten op een van de mooiste plekjes van Nederland, pal aan de Overijsselse Vecht. Een plek waar je je even weg waant van de alledaagse drukte van de stad en waar je geniet van bijzondere gerechten die met liefde en aandacht bereid worden. Het restaurant is tijdelijk exclusief geopend voor gasten die bij ons overnachten.

Terras aan de Vecht van hotel Mooirivier

In ons restaurant werken we met een aangepaste tafelseating met anderhalvemeter afstand en hebben we extra ruime gangpaden gecreëerd. Daardoor kunnen wij maar een beperkt aantal gasten ontvangen voor de lunch en het diner. Wil je meer weten over de aangescherpte maatregelen in ons restaurant en hotel? Lees dan onze Corona / COVID-19 update over hoe wij veilig werken.

Restaurant Aan de Oever

Restaurant Aan de Oever, het restaurant van Mooirivier, is méér dan alleen een restaurant met mooi uitzicht over de rivier. Hier wordt gekookt met passie! Puur, vers en het liefst met mooie en unieke producten uit de buurt. En… nice to know, ons hotel heeft een vermelding in de Michelin gids. Een mooie erkenning voor onberispelijke service en een verfijnde keuken. De Michelin Gids over onze keuken: "Het keukenteam serveert een gulle versie van de hedendaagse keuken. Leuk, afwisselend en lekker!"

Menukaart

Ons keukenteam heeft een kaart samengesteld met bijzondere gerechten, geïnspireerd op het seizoen. Verschillende pure smaken en spannende bereidingen. Uiteraard kunnen wij rekening houden met een allergie of een dieet. Laat ons dit gerust weten!

Onze openingstijden

Iedere dag geopend

- Lunch: 12.00 - 15.30 uur
- Diner: 17.30 - 21.00 uur

Direct reserveren

Online reserveren
0529 478 777