Reserveren
Reserveren
Terug naar

Bijzondere high tea bij Mooirivier

Van de middagen maken wij graag een bijzonder moment. Tijd om lekker te genieten van een grote pot thee met allerlei lekkers.

0529 478 777
Een tafel vol zoete en hartige lekkernijen en thee tijdens de High Tea bij Mooirivier.
Bijzonder High Tea

Bijzondere high tea

Vanaf 15.00 uur kunt u bij ons terecht voor de high tea. Wij serveren een mooie selectie van verschillende soorten luxe sandwiches, scones met clotted cream, lemon curd en jam en de lekkerste zoetigheden, zoals cheesecake, fudge, macarons, brownies en chocolade mousse.

It's Tea Time!

Deze bijzondere high tea wordt geserveerd met verschillende mooie theemelanges van Betjeman & Barton. Hun collectie van uitsluitend handgeplukte thee wordt tot de beste ter wereld gerekend. En wilt u uw high tea feestelijk beginnen? Dan kan dat met een heerlijk glas prosecco!

High tea
€ 25,50 per persoon

High tea, inclusief een feestelijk glas prosecco
€ 30,50 per persoon

Dagelijks tussen 15.00 en 17.30 uur
Vanaf twee personen te boeken en tenminste één dag van te voren reserveren.

Reserveren? Bel 0529 47 87 77

High Tea Actie februari en maart

In februari en maart is onze High Tea aantrekkelijk geprijsd en krijg je een leuk presentje om mee naar huis te nemen. Perfect voor wat quality time met familie of vrienden, maar ook een heel goed excuus om je eens heerlijk te buiten te gaan aan onze fantastische lekkernijen.

High Tea € 21,50
Inclusief prosecco € 25,00

*Deze actie geldt alleen van maandag tot en met vrijdag.

Waar vind je ons?

Mooirivier ligt pal aan de Vecht tussen Ommen en Dalfsen, omgeving Zwolle in Overijssel Nederland en is een van de leukste adressen voor een High Tea. Een bijzonder hotel aan het water en een heerlijke en leuke locatie om te relaxen en te genieten!