Reserveren
Reserveren
Terug naar

Bijzondere high tea bij Mooirivier

Van de zaterdag- en zondagmiddag maken wij graag een bijzondere moment. Tijd om lekker te genieten van een grote pot thee met hartige hapjes en zoete lekkernijen

0529 478 777
High tea bij hotel Mooirivier in de lobby

Bijzondere high tea

Op zaterdag- en zondagmiddag kun je bij ons terecht voor een high tea. We ontvangen je feestelijk met een glas Mimosa en serveren je daarna een mooie selectie van verschillende soorten luxe sandwiches, hartige hapjes, scones met clotted cream en de lekkerste zoetigheden verzorgd door onze eigen patissier.

Bij deze tea serveren we de unieke theemelanges van Betjeman & Barton. Hun collectie van uitsluitend handgeplukte thee wordt tot de beste ter wereld gerekend.

It's Tea Time!

Reserveren?

Prijs €37,50 per persoon vanaf twee personen te boeken, inclusief glas Mimosa en onbeperkt koffie en thee. Reserveren voor deze high tea kan tot een dag van tevoren. Een vega high tea is mogelijk maar glutenvrij en/of lactosevrij helaas niet. Geef je wens voor een vega versie van onze high tea door bij het maken van je reservering, dan houden we er rekening mee.

TIP... Geef een Mooirivier High Tea cadeau. Een high tea is leuk voor elke gelegenheid; een verjaardag, moederdag of een middagje bijkletsen met vriendinnen. Via de Cadeaubon knop kun je een bon bestellen onder Arrangementen.

Waar vind je ons?

Mooirivier ligt pal aan de Overijsselse Vecht tussen Ommen en Dalfsen in de omgeving van Zwolle. We zijn een van de leukste adressen voor een high tea in Overijssel. Een bijzonder hotel aan het water en een heerlijke en leuke locatie om te relaxen en te genieten!