Reserveren
Reserveren
Terug naar

Bijzondere High Tea bij Mooirivier

Van de middagen maken wij graag een bijzonder moment. Tijd om lekker te genieten van een grote pot thee met allerlei lekkers.

0529 47 87 77
Een tafel vol zoete en hartige lekkernijen en thee tijdens de High Tea bij Mooirivier.
Bijzonder High Tea

Bijzondere High Tea

Vanaf 15.00 uur kunt u bij ons terecht voor de High Tea. Wij serveren een mooie selectie van verschillende soorten luxe sandwiches, scones met clotted cream, lemon curd en jam en de lekkerste zoetigheden, zoals cheesecake, fudge, macarons, brownies en chocolade mousse.

It's Tea Time!

Deze bijzondere High Tea wordt geserveerd met verschillende mooie theemelanges van Betjeman & Barton. Hun collectie van uitsluitend handgeplukte thee wordt tot de beste ter wereld gerekend. En wilt u uw High Tea feestelijk beginnen? Dan kan dat met een heerlijk glas prosecco!

High Tea
€ 25,50 per persoon

High Tea inclusief een feestelijk glas prosecco
€ 30,50 per persoon

Dagelijks tussen 15.00 en 17.30 uur
Vanaf 2 personen te boeken en tenminste 1 dag van te voren reserveren.
Reserveren? Bel: 0529-478 777

December High Tea aanbieding!

Een gezellige High Tea in de maand december tegen een aantrekkelijke prijs. Lekker uitgebreid de tijd nemen om bij te praten met familie of vrienden zo aan het einde van het jaar. Maar ook een heel goed excuus om je eens heerlijk te buiten te gaan aan onze fantastische lekkernijen.
High Tea in December € 22,00
incl. prosecco € 25,00

Reserveer nu!

Waar vind je ons?

Mooirivier ligt pal aan de Vecht tussen Ommen en Dalfsen, omgeving Zwolle in Overijssel Nederland en is een van de leukste adressen voor een High Tea. Een bijzonder hotel aan het water en een heerlijke en leuke locatie om te relaxen en te genieten!