Reserveren
Reserveren
Terug naar

Lekker lunchen in Dalfsen

Lunchen bij Mooirivier is genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van Overijssel. Hier eet, drink, ontmoet, ontspan, werk en verblijf je in harmonie met de omgeving.

Reserveer
Heerlijk lunchen bij Mooirivier met verschillende lunchgerechten.

Lunchkaart

Lunchen bij Mooirivier is genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van Overijssel. Van een heerlijk knapperige broodjes met verse jus tot uitgebreid lunchen met alles erop en eraan. Voor romantisch onderonsje of een zakelijk gesprek... Mooirivier is the place to be!

Lekker lunchen aan het water

Flamkuchen lunch
Good food is good mood

Waar vind je ons?

Aan de Oever is het restaurant van Mooirivier, een boutique hotel aan de rivier de Vecht in Dalfsen. Op 15 auto minuten van Zwolle, vlakbij Ommen. Bij mooi weer dekken we graag een tafeltje buiten op het terras aan het water voor je.

We zijn open voor ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel op het terras, informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Zaaaaaaaalig!

“Heel mooi hotel, heel vriendelijk personeel, super ligging en super lekker eten.”

Ann Van Broekhoven
10

Inderdaad, Mooi rivier.

“Heel fijne locatie. Ruim, licht en gezellig restaurant, met uitzicht op de Vecht. De gerechten zijn bijzonder. Een grote smaaksensatie.”

Sylvia B.
4,5 van 5 bollen

Geweldig

“Luxe verblijf, mooi uitzicht op de Vecht, zeer vriendelijk personeel en een geweldig restaurant. Pure verwennerij.”

Fsluiter
9

Onze openingstijden

Iedere dag geopend *

- Lunch: 12.00 - 15.30 uur
- Diner: 18.00 - 21.00 uur

* Van dinsdag 1 jan. tot en met zondag 6 jan. is ons restaurant, net als ons hotel en bar, gesloten. Vanaf maandag 7 jan. verwelkomen we je graag weer voor een nieuw culinair jaar!

* In dec. '18 en jan. '19 is restaurant Aan de Oever op zondag gesloten. Onze bar is dan wel geopend en daar serveren we een kleine kaart.

Direct reserveren

Online reserveren
0529 47 87 77