Reserveren
Reserveren
Terug naar

Lekker lunchen in Dalfsen

Lunchen bij Mooirivier is genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van Overijssel. Hier eet, drink, ontmoet, ontspan, werk en verblijf je in harmonie met de omgeving. Het restaurant is tijdelijk exclusief geopend voor gasten die bij ons overnachten.

Heerlijk lunchen bij Mooirivier met verschillende lunchgerechten.

In ons restaurant werken we met een aangepaste tafelseating met anderhalvemeter afstand en hebben we extra ruime gangpaden gecreëerd. Daardoor kunnen wij maar een beperkt aantal gasten ontvangen voor de lunch. Lees onze Corona / COVID-19 update over hoe wij veilig werken.

Lunchen bij Restaurant Aan de Oever

Lunchen bij Mooirivier is genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van Overijssel. Van heerlijk knapperige broodjes met verse jus tot uitgebreid lunchen met alles erop en eraan. Voor een romantisch onderonsje of een zakelijk gesprek... Mooirivier is the place to be!

Lekker lunchen aan het water

lunchen in de zon op het terras
cocktails en bites

Waar vind je ons?

Aan de Oever is het restaurant van Mooirivier, een boutique hotel aan de rivier de Vecht in Dalfsen. Op 15 auto minuten van Zwolle, vlakbij Ommen. Bij mooi weer dekken we graag een tafeltje buiten op het terras aan het water voor je.

We zijn open voor ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel op het terras, informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Zaaaaaaaalig!

“Heel mooi hotel, heel vriendelijk personeel, super ligging en super lekker eten.”

Ann Van Broekhoven
10

Inderdaad, Mooi rivier.

“Heel fijne locatie. Ruim, licht en gezellig restaurant, met uitzicht op de Vecht. De gerechten zijn bijzonder. Een grote smaaksensatie.”

Sylvia B.
4,5 van 5 bollen

Geweldig

“Luxe verblijf, mooi uitzicht op de Vecht, zeer vriendelijk personeel en een geweldig restaurant. Pure verwennerij.”

F. Sluiter
9

Onze openingstijden

Iedere dag geopend

- Lunch: 12.00 - 15.30 uur
- Diner: 17.30 - 21.00 uur

Direct reserveren

Online reserveren
0529 478 777