Reserveren
Reserveren
Terug naar

Lekker lunchen in Dalfsen

Lunchen bij Mooirivier is genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van Overijssel. Hier eet, drink, ontmoet, ontspan, werk en verblijf je in harmonie met de omgeving.

Reserveer
Heerlijk lunchen bij Mooirivier met verschillende lunchgerechten.

Lunchkaart

Lunchen bij Mooirivier is genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van Overijssel. Van een heerlijk knapperige broodjes met verse jus tot uitgebreid lunchen met alles erop en eraan. Voor romantisch onderonsje of een zakelijk gesprek... Mooirivier is the place to be!

Kerstdiner

Kom heerlijk dineren of lunchen bij Mooirivier tijdens de kerstdagen en geniet in een warme en relaxte sfeer van Kerst. Op alle avonden is er fijne live muziek (easy listening) tijdens de diners.

Lees meer

Lekker lunchen aan het water

Flamkuchen lunch
Good food is good mood

Waar vind je ons?

Aan de Oever is het restaurant van Mooirivier, een boutique hotel aan de rivier de Vecht in Dalfsen. Op 15 auto minuten van Zwolle, vlakbij Ommen. Bij mooi weer dekken we graag een tafeltje buiten op het terras aan het water voor je.

We zijn open voor ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel op het terras, informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Zaaaaaaaalig!

“Heel mooi hotel, heel vriendelijk personeel, super ligging en super lekker eten.”

Ann Van Broekhoven
10

Inderdaad, Mooi rivier.

“Heel fijne locatie. Ruim, licht en gezellig restaurant, met uitzicht op de Vecht. De gerechten zijn bijzonder. Een grote smaaksensatie.”

Sylvia B.
4,5 van 5 bollen

Geweldig

“Luxe verblijf, mooi uitzicht op de Vecht, zeer vriendelijk personeel en een geweldig restaurant. Pure verwennerij.”

F. Sluiter
9

Onze openingstijden

Iedere dag geopend

- Lunch: 12.00 - 15.30 uur
- Diner: 18.00 - 21.00 uur

Direct reserveren

Online reserveren
0529 478 777