Reserveren
Reserveren
Terug naar

Lekker lunchen in Dalfsen

Lunchen bij Mooirivier is genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van Overijssel. Hier eet, drink, ontmoet, ontspan, werk en verblijf je in harmonie met de omgeving.

Lunchen aan het water in Overijssel

Midden in de natuur, pal aan de Overijsselse Vecht en met een waanzinnig terras... Wat voor weer het ook is, een lunch bij Mooirivier ticks all the boxes: mooie klassieke lunchgerechten in een eigentijdse vorm. Als de zon schijnt serveren we die natuurlijk graag buiten op het terras en op alle andere momenten in ons restaurant met uitzicht op de rivier.

Een goede kop koffie met huisgemaakte zoetigheden, heerlijke broodjes en mooie lokale producten. Kortom een klein maar fijne kaart waarop mooie lunchgerechten staan.

Lekker lunchen aan het water met een fenomenaal uitzicht over de rivier de Vecht.

Ben je allergisch voor bepaalde producten of eet je iets liever niet? Laat het ons gerust weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.


Reserveren?

Je bent altijd welkom om gezellig binnen te wandelen. Echter, even reserveren is wel zo handig en voorkomt teleurstellingen. Zeker met mooi weer! Reserveren doe je heel eenvoudig via onze website.

Mooirivier Cadeaubon

Wist je dat we ook een Mooirivier cadeaubon hebben? Dus zoek je nog een leuk cadeau voor een echte food lover… Je kunt online via onze site cadeaubonnen voor elke gewenst bedrag maken.

Openingstijden restaurant

Lunch: alle dagen van 12.00 - 15.00
Diner: alle dagen vanaf 17.30

Mooirivier is een cashless hotel, je kunt bij ons met pin of creditcard betalen. Wij accepteren geen cash.

Voor lunch en diner graag vooraf reserveren

Online reserveren
0529 478 777

Waar vind je ons?

Aan de Oever is het restaurant van Mooirivier, een boutique hotel aan de rivier de Vecht in Dalfsen. Op 15 auto minuten van Zwolle, vlakbij Ommen. Bij mooi weer dekken we graag een tafeltje buiten op het terras aan het water voor je.

We zijn open voor ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel op het terras, informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Zaaaaaaaalig!

“Heel mooi hotel, heel vriendelijk personeel, super ligging en super lekker eten.”

Ann Van Broekhoven
10

Inderdaad, Mooi rivier.

“Heel fijne locatie. Ruim, licht en gezellig restaurant, met uitzicht op de Vecht. De gerechten zijn bijzonder. Een grote smaaksensatie.”

Sylvia B.
4,5 van 5 bollen

Geweldig

“Luxe verblijf, mooi uitzicht op de Vecht, zeer vriendelijk personeel en een geweldig restaurant. Pure verwennerij.”

F. Sluiter
9