Contact
Contact
Terug naar

De mooiste feestlocatie van Overijssel

Originele feesten vragen om bijzondere feestlocaties. Het liefst zijn dat speciale locaties voor feesten, die iets toevoegen door hun sfeer en uitstraling. Wil je een feest of event organiseren en ben je op zoek naar een feestlocatie in Zwolle of omgeving? Dan ben je bij Mooirivier op de juiste plek.

Terras hotel Mooirivier bij avond vanaf de overkant van de Vecht

De bijzondere ruimtes van Mooirivier

Mooirivier is een bijzonder boutique hotel in Dalfsen direct aan de Overijsselse Vecht. Met binnen stijlvolle ruimtes met design en veel natuurlijke materialen en buiten 6 hectare privéterrein en een overweldigend uitzicht over de rivier de Vecht. Hier vind je mooie ruimtes met unieke mogelijkheden voor leuke feesten of events. Van een exclusief etentje in de Loft tot een cocktail party in het Hof of een groot feest in de Hollandzaal. Voor elke gelegenheid hebben we een bijzondere ruimte.

Let's get this party started!

Diner met kaarslicht en ronde tafels in de Hollandzaal
Gezellig borrelende mensen op een feestje of receptie
Verlichte dansvloer met dansende gasten in sfeerverlichting
Loungebanken voor een feest in de Hollandzaal

Een weekendfeest

Het is natuurlijk ook mogelijk om je feestelijkheden over twee dagen te verspreiden. We beschikken over 90 comfortabele hotelkamers dus overnachten is geen probleem. Lekker uit de band springen of gezellig naborrelen na een heerlijk diner zonder BOB. De volgende ochtend met alle feestgasten ontbijten aan de Vecht... It's up to you!

De allerbeste service

Om alles rond een feest of event zo helder mogelijk te houden, werken we bij al onze bijeenkomsten met een vast contactpersoon. Een ervaren event professional, die oprecht geïnteresseerd is en die vóór en tijdens de dag van je feest je aanspreekpunt is. Wel zo handig! Benieuwd naar onze mogelijkheden of kunnen we je ergens mee helpen? We zitten vol ideeën voor een creatieve invulling van je feest of event, dus twijfel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag!

Neem contact met ons op!

Waar vind je ons?

Mooirivier ligt direct aan de Vecht, net buiten Zwolle, op de grens van Drenthe en Overijssel. Goed bereikbaar op 10 minuten vanaf de A28 met voldoende gratis parkeerruimte.