Contact
Contact
Terug naar

Een van de meest bijzondere trouwlocaties van Overijssel

Op zoek naar bijzondere trouwlocaties omdat je binnenkort gaat trouwen? De mooiste trouwlocatie van Overijssel vind je bij Mooirivier, een hip en stijlvol boutique hotel pal aan de Vecht, net buiten Zwolle.

Trouwceremonie aan het water bij hotel Mooirivier

It’s all in the details

Mooirivier maakt iets bijzonders van speciale momenten. We hebben alle ingrediënten in huis voor de allermooiste dag van je leven. Een stijlvolle inrichting met bijzonder design en vintage, moderne ruimtes, mooie terrassen, comfortabele hotelkamers en een keukenbrigade die graag verrast. En last but not least... een team van creatieve en flexibele professionals die de uitdaging graag aan gaan om al je verwachtingen te overtreffen en je graag alle zorg uit handen nemen. We zitten vol leuke en originele ideeën voor een romantische invulling van jullie Big Day en denken graag met je mee.

Trouwen amfitheater hotel Mooirivier

Een intieme en exclusieve sfeer

We hebben verschillende aparte ruimtes met unieke mogelijkheden die we graag voorzien van jullie eigen personal touch. Voor het ja-woord verzorgen we een intieme of juist grootse ceremonieopstelling. Binnen of buiten aan de Vecht. Na afloop snijden jullie de bruidstaart aan of breng je aan de bar een toost uit op jullie huwelijk. Geniet met jullie gasten van een ontspannen barbecue, een culinair buffet of een uitgeserveerd diner. En sluit de avond af met een spetterend trouwfeest.

Onze faciliteiten:

  • Officiële trouwlocatie, dus trouwen op locatie mogelijk
  • Bruidssuite en hotelkamers
  • Uitmuntende service en persoonlijke begeleiding
  • Hotel met Michelin vermelding
  • Speciale private dining mogelijkheden
  • Alles onder één dak
  • Amfitheater in het bos
  • Terras aan het water
  • Aanlegsteiger
  • Gratis parkeren
Neem contact met ons op!
Dansend bruidspaar op hun trouwfeest in het amfitheater
Amfitheater
Welkomstbord bruiloft bij hotel Mooirivier
Entree amfitheater
jonassen bruidegom
Bruiloftsgasten op het terras van de Hollandzaal met uitzicht op het bos en het water

Buiten trouwen aan het water

Een zomerse bruiloft met het ja-woord aan het water, of een winterbruiloft met vachtjes, buitenhaard en vuurkorven in onze beschutte binnentuin. Bij ons kan veel in de buitenlucht! Genoeg bijzondere plekken met unieke mogelijkheden; een intieme binnentuin, aan de oever van de rivier of in ons amfitheater in het bos. We beschikken ook over een aanlegsteiger dus je kunt bij ons aanleggen met een boot. Mocht het weer uiteindelijk toch niet mee blijken te werken, dan zijn er genoeg inspirerende binnenruimtes. Wel zo fijn!

Een weekendbruiloft

Verspreid je graag je huwelijksfeestelijkheden over twee dagen om zo lekker lang te kunnen genieten van familie, vrienden en de romantische wedding vibe? Geen probleem. We beschikken over 90 comfortabele hotelkamers, dus wat ons betreft is dit hét perfecte excuus om nog wat langer van jullie bruiloft te genieten.

"De huwelijksdag was onbeschrijflijk mooi. Wij hebben genoten. Voor ons gevoel verliep alles perfect en wij hebben ons geen moment druk gemaakt om organisatorische taken. Erg fijn dat alles was opgemaakt volgens ons 'thema' en er werd echt overal aan gedacht. Super!"

Jelmer en Anne-Marthe
een huwelijksdiner in de private dining zaal de Loft met uitzicht over het water

Waar vind je ons?

Mooirivier ligt in de gemeente Dalfsen en Ommen, op de grens van Drenthe en Overijssel. Goed bereikbaar op 10 minuten vanaf de A28 met voldoende gratis parkeerruimte.