Contact
Contact
Terug naar

Zakelijke evenementen bij Mooirivier

Een van de meest bijzondere accommodaties voor het organiseren van een zakelijk evenement vind je bij Mooirivier in Dalfsen.

Flow bar terras aan het water van hotel Mooirivier

Hip en stijlvol aan het water

Mooirivier, een hip en stijlvol boutique hotel pal aan de Vecht met alle denkbare voorzieningen van een moderne evenementenlocatie. We hebben unieke zalen, sfeervolle private dining ruimtes, 6 hectare buitenruimte en last but not least een team gedreven professionals die de uitdaging graag aangaan om al je verwachtingen te overtreffen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Neem contact met ons op!
Het verlichte pad naar de entree van ons hotel
Het pad naar de entree in de avond
Mensen in gesprek met elkaar zittend op de banken in het amfitheater
Het amfitheater aan de rand van het bos
Een concert in de Hollandzaal
Concert in de Hollandzaal
Personeelsfeest in versierde zaal met tafels en banken
Hollandzaal
Klassieke auto's van een rally geparkeerd op het privé-terrein rond Mooirivier
6 ha. privé-terrein voor buitenactiviteiten

Een van de meest bijzondere evenementenlocaties van Overijssel

Door onze locatie direct aan de rivier de Vecht, midden in de natuur, hebben al onze ruimtes een bijzondere beleving. Het adembenemende uitzicht over de rivier en het eigentijdse design van onze binnenruimtes geven je zakelijke event iets extra’s. Hier waan je je even weg van de alledaagse afleiding en raak je als vanzelf geïnspireerd door de unieke sfeer en vibe van ons hotel.

Persoonlijke aandacht maakt het verschil!

De allerbeste service

Bij een bedrijfsevenement organiseren komt véél kijken. Om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, worden al onze zakelijke evenementen begeleid door een team van ervaren en oprecht betrokken meeting professionals. En om alles zo helder mogelijk te houden heb je een vast contactpersoon voor én tijdens je evenement. Zo zorgen we ervoor dat je evenement ook écht bijzonder wordt.

Waar vind je ons?

Zoek je een evenementenlocatie Zwolle en omgeving? Mooirivier ligt direct aan de Vecht, net buiten Zwolle. Goed bereikbaar op 15 minuten vanaf de A28.

Neem contact met ons op!