Contact
Contact
Terug naar

Veelgestelde vragen corona maatregelen

Er even een nachtje tussenuit, ontsnappen aan alle drukte en hectiek van thuis. Juist nu! Wij zijn blij dat we in deze bijzondere tijd kunnen doen waar we goed in zijn… onze gasten een superfijn en veilig verblijf bieden.

Beste gast,

Binnenkort ben je bij ons te gast. Daar kijken wij naar uit! We hebben gemerkt dat er best wat vragen en onduidelijkheden zijn over reizen in Nederland en het verblijven in een hotel in het bijzonder. Daarom lichten we graag het een en ander toe, aan de hand van een aantal veelgestelde vragen:

Mag ik nog op vakantie in Nederland?

Ja, dat mag zeker. Geadviseerd wordt om niet naar drukke gebieden en steden te gaan en je reisbeweging op de plek waar je bent, zoveel mogelijk te beperken. Mooirivier ligt in een groene omgeving waar je alle ruimte en rust hebt. Het is dus prima om de drukte van de stad even achter je te laten en de natuur bij ons op te zoeken.

Kan ik als hotelgast bij jullie dineren?

Ja, we hebben een sfeervol tafeltje op je kamer voor je gedekt waar we een heerlijk drie- of viergangen menu serveren.

Mag ik na 20.00 uur nog alcohol bestellen?

Helaas niet, wij mogen na 20.00 uur geen alcohol schenken. Uiteraard hebben we een aantal zeer goede alcoholvrije wijnen en dranken voor na 20.00 uur.

Kunnen we gebruikmaken van roomservice?

Tijdens de lockdown mogen we geen echte roomservice bieden. Wij hebben het Outside-the-roomservice genoemd, omdat we niet op je kamer komen. Maar we voorzien je natuurlijk graag van alles wat je verblijf aangenaam maakt. Wil je iets bestellen dan kun je dit heel eenvoudig per telefoon of WhatsApp aan ons doorgeven. Wij zetten het vervolgens voor je klaar op de gang voor je kamer of op de afhaalbalie. Net waar je voorkeur naar uitgaat.

Als ik geen hotelgast ben, kan ik dan bij jullie lunchen?

Lunchgasten zijn weer van harte welkom op ons terras aan de Vecht. Het voelt goed om weer restaurantgasten te mogen ontvangen, ook al is dat nog wel met een aantal randvoorwaarden. Je bent vooralsnog vanaf 12.00 tot 18.00 uur welkom op ons terras. De lunch is op inloop, reserveren kan dus niet.

-

Wij doen er alles aan om je verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. We vragen je tijdens je bezoek aan Mooirivier onze veiligheidsmaatregelen te respecteren. Zo weet je zeker dat je bij ons met een gerust hart kunt verblijven én vooral genieten!

Wil je ergens nog meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor je vertrouwen in Mooirivier, tot gauw!

Met gastvrije groet,

Gerdi Snoeijer
Hotel Manager