Contact
Contact
Terug naar

Veelgestelde vragen

Binnenkort ben je bij ons te gast. Daar kijken wij naar uit! We hebben gemerkt dat er na de laatste persconferentie over de coronamaatregelen op 13-10 best wat vragen en onduidelijkheden zijn over reizen in Nederland. Daarom lichten we graag het een en ander toe, aan de hand van een aantal veelgestelde vragen.

Beste gast,

Omdat wij gemerkt hebben dat er na de laatste persconferentie over de coronamaatregelen best wat vragen en onduidelijkheden zijn over reizen in Nederland, lichten we graag het een en ander toe, aan de hand van veelgestelde vragen.

Mag ik nog op vakantie in Nederland?

Ja, dat mag zeker. Geadviseerd wordt om niet naar drukke gebieden en steden te gaan en je reisbeweging op de plek waar je bent, zoveel mogelijk te beperken. Mooirivier ligt in een groene omgeving waar je alle ruimte en rust hebt. Het is dus prima om de drukte van de stad even achter je te laten en de natuur bij ons op te zoeken.

Mag ik vanuit Noord- of Zuid-Holland, de code rood gebieden, wel naar Dalfsen op vakantie?

Ja, dat mag, er gelden in Nederland geen reisbeperkingen. Dus kom je vanuit de Randstad, je bent van harte welkom! Uiteraard alleen als je geen corona gerateerde klachten hebt, maar dat geldt natuurlijk voor iedereen.

Kan ik als hotelgast bij jullie dineren?

Ja, als hotelgast ben je van harte welkom in ons restaurant. Je moet wel vooraf reserveren. Doordat we rekening houden met de 1,5 meter norm hebben we minder tafels beschikbaar, maar genoeg voor al onze hotelgasten. Op vrijdag en zaterdag werken we met dinershifts, om 17.30 en 20.00 uur. Van te voren vragen we je op welk tijdstip je wilt dineren. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur.

Mag ik na 20.00 uur nog alcohol drinken in jullie restaurant en bar?

Helaas niet, ook hotels mogen na 20.00 uur geen alcohol schenken. Uiteraard hebben we een aantal zeer goede alcoholvrije wijnen en dranken voor na 20.00 uur.

Tot gauw!

Wij doen er alles aan om je verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. We vragen je tijdens je bezoek aan Mooirivier onze veiligheidsmaatregelen te respecteren. Zo weet je zeker dat je bij ons met een gerust hart kunt verblijven én vooral genieten!

Wil je ergens nog meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor je vertrouwen in Mooirivier, tot gauw!

Met gastvrije groet,

Gerdi Snoeijer
Hotel Manager