Boek nu
Boek nu
Terug naar

Alles onder een dak bij Mooirivier

Mooirivier is een groen en inspirerend hotel met alles onder één dak voor succesvolle bijeenkomsten; een centrale ligging, goede service en persoonlijke begeleiding, voldoende gratis parkeergelegenheid, 12 bijzondere zalen, 90 comfortabele hotelkamers en een uitstekend restaurant met Michelin vermelding.

Terras aan het water, rivier de Vecht bij hotel en vergaderlocatie Mooirivier

Een unieke locatie

De locatie van Mooirivier is uniek. Een rietgedekt hoeveachtig pand dat traditie ademt, maar dan wel in een modern jasje. Met design en vintage voor een warme huiselijke sfeer. De ligging op een rivierduin pal aan de Vecht en het overweldigende uitzicht over het water zorgen voor een unieke sfeer, maar vooral een andere energie. En het is juist dat effect van de natuur die overal voelbaar is, in combinatie met al onze uitstekende voorzieningen dat wij waarmaken wat we beloven te zijn: een hotel dat inspireert.

...in alles hebben wij als doel om je te inspireren en te helpen het beste uit je meeting te halen!

Persoonlijke service maakt het verschil

Organiseer je een vergadering of bijeenkomst bij ons, dan zorgen wij dat alles rondom je bijeenkomst tot in de puntjes geregeld is. Je wordt begeleid door een team van ervaren en oprecht betrokken meeting professionals die graag met je meedenken. En om alles zo helder mogelijk te houden heb je een vast contactpersoon voor én tijdens je congres. Handig toch!

Benieuwd geraakt? Lees meer over onze mogelijkheden.