Boek nu
Boek nu
Terug naar

Ontdek de magie van Mooirivier

De plek waar een meerdaagse meeting volledig tot zijn recht komt. Benieuwd waarom? Het team van Mooirivier neemt je mee.

Verscholen tussen de bomen, direct aan rivier de Vecht vind je Mooirivier. Een exclusief hotel met veelzijdige vergaderfaciliteiten net buiten Zwolle. De ultieme plek voor iedereen die op zoek is naar die ene locatie waar zijn zakelijke bijeenkomst volledig tot zijn recht komt.

Persoonlijke aandacht zit in het dna

Het organiseren van een succesvolle meerdaagse meeting schuilt in de details. Daarom is het fijn dat er bij Mooirivier altijd wordt gewerkt met een vast contactpersoon. Iemand die vanaf het eerste contact goed naar je luistert en meedenkt.

Persoonlijke aandacht zit in het dna van alle medewerkers van Mooirivier. Ook bij Daphne Kuster, onderdeel van de afdeling Reserveringen. Zij weet zichzelf bij elke aanvraag in te leven in het doel van de bijeenkomst. 'Elke meeting is maatwerk. Het begint met het zoeken naar een passende ruimte met de juiste sfeer en opstelling. Aangevuld met alles wat nodig is om het maximale uit een bijeenkomst te halen. Unieke teambuildingsactiviteiten, zoals een drakenbootrace op de Vecht en originele en gezonde breaks.' Daphne weet als geen ander welke zaken kunnen bijdragen aan het succes van een meeting. Het overtreffen van verwachtingen is het ultieme doel, niets is onmogelijk.

Een bijeenkomst realiseren is teamwork.

Daphne Kuster - afdeling Reserveringen

Maar het realiseren van een bijeenkomst is teamwork. Bettineke Boezelman is één van de event coördinatoren van Mooirivier. Ze is dé schakel tussen alle afdelingen en de opdrachtgever. ‘Het is naast zorgen dat alles volgens plan verloopt vooral ontzorgen, zodat onze gasten zich volledig kunnen focussen en in alle rust kunnen vergaderen’, zo beschrijft Bettineke haar rol.

Lobby Mooirivier
Lobby
Amfitheater Mooirivier
Amfitheater
Keukenbrigade Mooirivier
Keukenbrigade
Deluxe Loft kamer Mooirivier
Deluxe Loft kamer
Drakenbootrace
Meer weten? Bekijk onze mogelijkheden

Goed eten en drinken verbindt

Bij Mooirivier weten ze dat goed eten en drinken bijdraagt aan het succes van een bijeenkomst. Waarom? Omdat eten verbindt. Van ontbijt tot aan de borrel zorgen ze ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt. In het restaurant van Mooirivier worden de mooiste gerechten geserveerd. Maar ook een exclusief diner in de private dining behoort tot de mogelijkheden. En altijd met een geweldig uitzicht over de Vecht.

Het keukenteam werkt met de beste ingrediënten, bij voorkeur uit de omgeving. Bij de invulling van de culinaire line-up laat chef-kok Arjen Bonder zich leiden door de smaken van het seizoen. ‘Ik vind het belangrijk dat er gekookt wordt met plezier en passie. Dát is wat je uiteindelijk echt proeft’, vertelt Arjen.

'Dát is wat je uiteindelijk echt proeft’

Arjen Bonder - chef-kok

Even bevrijd van alle drukte

Mooirivier is een zelfstandig hotelbedrijf en is daardoor uniek in haar soort. Dat merk je aan het interieur, het betrokken personeel en de aanpak. Versterkt door de magische plek aan de rivier. Vanaf het moment dat je het parkeerterrein oprijdt ben je even bevrijd van alle drukte.

Van een moderne congreszaal tot intieme boardroom. Van goed eten tot comfortabel overnachten. Van teambuilding tot gezellig naborrelen op het terras. Er is veel mogelijk in, op en rondom Mooirivier. Meer dan waard om even voor in de auto te zitten.

Overtuigd van de magie van Mooirivier? Vraag een offerte aan

Overtuigd van de magie van Mooirivier?

Vraag offerte aan