Offerte
Offerte
Terug naar

Vergaderarrangementen

Mooirivier biedt een unieke en inspirerende setting voor verschillende soorten bijeenkomsten. Benieuwd naar de inhoud van onze arrangementen voor vergaderen en overnachten?

0529 478 777 reserveringen@mooirivier.nl
Vechtzaal, vergaderzaal Mooirivier, landelijk gelegen
Uitzicht Vechtzaal

Vergaderarrangementen

Mooirivier biedt een bijzondere en inspirerende setting voor verschillende soorten bijeenkomsten. De plek, de faciliteiten, de omgeving, en de service; alles is erop gericht om een bijeenkomst memorabel te maken. Benieuwd naar de inhoud van onze arrangementen voor vergaderen en overnachten? We denken graag met je mee over de beste plek en invulling van jouw bijeenkomst. Op basis van je specifieke wensen en budget maken wij graag een passend voorstel!

Bekijk onze brochure

Waar vind je ons?

Op zoek naar bijzondere vergaderlocaties met overnachting in Midden Nederland? Mooirivier is een uniek hotel met vergaderruimte net buiten Zwolle op een mooie plek, pal aan de Vecht in Overijssel. Goed bereikbaar op 15 minuten vanaf de A28 en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of wil je zelf ons hotel en de vergaderruimtes bekijken. Je bent van harte welkom, we geven je graag een rondleiding!

Neem contact met ons op! Vraag vrijblijvend een offerte aan!