Offerte
Offerte
Terug naar

Een stijlvol congrescentrum dichtbij Zwolle

Bijzondere congressen vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek aan de rivier de Vecht die iets toevoegt aan je conferentie. Waar je je even weg waant van de alledaagse afleidingen en waar je je laat inspireren door de natuur, locatie én service.

Lobby hotel Mooirivier Dalfsen

Rust, ruimte en sfeer in Dalfsen

Een van de mooiste congreslocaties net buiten Zwolle in midden Nederland, vind je aan de Vecht in Overijssel. Mooirivier is een stijlvol congrescentrum met de beleving van een boutique hotel. Goed bereikbaar op 10 minuten vanaf de A28 met voldoende gratis parkeerruimte. Hier vind je de rust, ruimte en sfeer die nodig zijn om gemotiveerd en geïnspireerd te raken.

Neem contact met ons op!
Het verlichte pad van de entree naar ons hotel
Het verlichte pad naar de entree
Terras Flow
Terras hotelbar Flow
Amfitheater
Amfitheater
Vergaderzaal Het Hof hotel Mooirivier
Het Hof
Het restaurant met een industriele look, veel planten en een grote open keuken
Aan de Oever, het restaurant van Mooirivier

Conferentiezalen met een bijzondere beleving

Bij Mooirivier vind je prettige en inspirerende congresruimte. De 8 congreszalen van verschillende grootte beschikken over klimaatbeheersing, hoge plafonds, grote ramen en hebben een uitloop naar stijlvol ingerichte foyers met een koffiecounter. De 80 comfortabele hotelkamers maken Mooirivier bijzonder geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.

Een bijzondere congreslocatie aan de rivier de Vecht

Hét conferentiecentrum met de allerbeste service

Organiseer je een congres of bijeenkomst bij ons, dan zorgen wij dat alles rondom je bijeenkomst tot in de puntjes geregeld is. Je wordt begeleid door een team van ervaren en oprecht betrokken meeting professionals die graag met je meedenken. Om alles zo helder mogelijk te houden heb je een vast contactpersoon voor én tijdens je congres. Handig toch!

Benieuwd naar het overzicht van onze zalen? Wij bieden verschillende standaard-arrangementen aan voor een congres. Heb je specifieke wensen? Dan maken we graag een offerte op maat voor je!

Vraag een offerte aan!

Jullie hebben het congres onvergetelijk gemaakt. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Dachten echt met je mee en kwamen zelfs met leuke suggesties.

B. Wildeboer | Ausnutria

Onze key features:

  • 8 verschillende zalen met klimaatbeheersing en een unieke uitstraling
  • Uitmuntende service en persoonlijke begeleiding
  • Uitstekend restaurant
  • Alles-onder-een-dak formule
  • Centrale ligging en filevrije omgeving
  • Gratis parkeren
Neem contact met ons op!

Een selectie van onze zalen

Mooirivier heeft 10 zalen. Stuk voor stuk inspirerende ruimtes met veel natuurlijk licht en een bijzondere uitstraling. We lichten er een paar voor je uit.