Offerte
Offerte
Terug naar

Een stijlvol congrescentrum aan de rivier de Vecht

Bijzondere congressen vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt aan je conferentie. Waar je je even weg waant van de alledaagse afleidingen en waar je je laat inspireren door de natuur, locatie, en service.

Rust, ruimte en sfeer

Een van de mooiste congreslocaties van midden Nederland vind je aan de Vecht in Overijssel, net buiten Zwolle. Mooirivier is een stijlvol congrescentrum met de beleving van een boutique hotel. Goed bereikbaar op 10 minuten vanaf de A28 met voldoende gratis parkeerruimte. Hier vind je de rust, ruimte en sfeer die nodig zijn om gemotiveerd en geïnspireerd te raken.

Neem contact met ons op!

Een bijzondere congreslocatie aan de rivier de Vecht

Het restaurant met een industriele look, veel planten en een grote open keuken
Aan de Oever, het restaurant van Mooirivier
Terras Flow
Terras hotelbar Flow
Amfitheater
Amfitheater
Het Hof is een vergaderruimte in loftachtige stijl met hoog plafond
Het Hof
Het verlichte pad van de entree naar ons hotel
Het verlichte pad naar de entree

Conferentiezalen met een bijzondere beleving

Bij Mooirivier vind je prettige en inspirerende congresruimte. Er zijn verschillende congreszalen, variërend in afmeting die stuk voor stuk beschikken over grote ramen voor veel daglicht, hoge plafonds en een uitloop hebben naar huiselijke en warm ingerichte foyers. Onze 80 sfeervolle hotelkamers maken ons bijzonder geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.

Vechtzaal met uitzicht over de rivier en de achterliggende weilanden en bossen.
Vechtzaal

Hét conferentiecentrum met de allerbeste service

Organiseer je een congres of bijeenkomst bij ons, dan zorgen wij dat alles rondom je bijeenkomst tot in de puntjes geregeld is. Je wordt begeleid door een team van ervaren en oprecht betrokken meeting professionals die graag met je meedenken. Om alles zo helder mogelijk te houden heb je een vast contactpersoon voor én tijdens je congres. Handig toch!

Benieuwd naar het overzicht van onze zalen? Wij bieden verschillende standaard-arrangementen aan voor een congres. Heb je specifieke wensen? Dan maken we graag een offerte op maat voor je!

Vraag een offerte aan!

Jullie hebben het congres onvergetelijk gemaakt. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Dachten echt met je mee en kwamen zelfs met leuke suggesties.

B. Wildeboer | Ausnutria

Onze key features:

  • Verschillende zalen, grootste congreszaal met een maximum capaciteit tot 500 personen
  • Unieke uitstraling en uitzicht over de Vecht
  • Uitmuntende service en persoonlijke begeleiding
  • Hotel met Michelin vermelding
  • Alles-onder-een-dak formule
  • Centrale ligging, filevrije omgeving en gratis parkeren
Neem contact met ons op!

Een selectie van onze zalen

Mooirivier heeft 12 zalen. Stuk voor stuk inspirerende ruimtes met veel natuurlijk licht en een bijzondere uitstraling. We lichten er een paar voor je uit.