Offerte
Offerte
Terug naar

Een sfeervolle vergaderruimte met overnachting

Een van de meest bijzondere vergaderlocaties van midden van Nederland, vind je in Overijssel, direct aan de rivier de Vecht.

Lobby hotel Mooirivier
Lobby
Comfortabele hotelkamers in rustige kleuren
Amfitheater in het bos voor presentaties in de buitenlucht
Amfitheater in het bos voor presentaties in de buitenlucht
Restaurant van hotel Mooirivier
Restaurant Aan de Oever bij Mooirivier
Het Hof, een bijzondere vergaderruimte met een stijlvol interieur.
Bijzondere vergaderruimte met eigen foyer en binnentuin; Het Hof

Vergaderlocatie aan het water net buiten Zwolle

Mooirivier is een allesbehalve doorsnee vergaderaccommodatie. Gehuisvest in een rietgedekt hoeveachtig pand pal aan de Overijsselse Vecht in Dalfsen. Modern ingericht met designklassiekers en stijlvol vintage. Met sfeervolle hotelkamers en bijzondere vergaderruimtes voorzien van moderne vergaderfaciliteiten en een uitstekend restaurant. Groot genoeg voor een meerdaags congres en besloten genoeg voor een kleine training of het voorbereiden van een strategie sessie.

Uit onderzoek blijkt dat vergaderen in een groene omgeving je hersenen positief beïnvloedt. Je gaat creatiever denken en stapt makkelijker uit je comfort zone.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Een selectie van onze vergaderzalen

Mooirivier heeft unieke vergaderruimtes. Met veel natuurlijk licht en een bijzondere uitstraling. We lichten er een paar voor je uit.
Bekijk al onze zalen

Waar vind je ons?

Een vergadering organiseren en op zoek naar mooie vergaderlocaties? Mooirivier ligt direct aan de Vecht, vlakbij Ommen en net buiten Zwolle, op de grens van Drenthe en Overijssel. Goed bereikbaar op 10 minuten vanaf de A28 met voldoende gratis parkeerruimte.

De perfecte vergaderruimte met overnachting, vind je bij Mooirivier!