Offerte
Offerte
Terug naar

Een unieke vergaderlocatie in het midden van Nederland

Een van de meest bijzondere en mooiste vergaderlocaties van Overijssel vind je in Dalfsen, net buiten Zwolle, direct aan de rivier de Vecht.

De openstaande deuren van de entree van Mooirivier.
Entree Mooirivier
Mooirivier aan het water gezien vanaf de overkant in de avondschemering.
Terras aan de Vecht met aanlegsteiger
 Amfitheater Mooirivier
Amfitheater Mooirivier © ArtVideo
Een overzicht van het restaurant met een fraai interieur en grote openkeuken Mooirivier
Restaurant Aan de Oever bij Mooirivier
Het Hof, een bijzondere vergaderruimte met een stijlvol interieur.
Zaal Het Hof

Bijzonder vergaderen aan het water

Mooirivier is een allesbehalve doorsnee vergaderaccommodatie. Gehuisvest in een rietgedekt hoeveachtig pand pal aan de Overijsselse Vecht. Modern ingericht met designklassiekers en stijlvol vintage. Met sfeervolle hotelkamers en bijzondere vergaderruimtes voorzien van moderne vergaderfaciliteiten en een uitstekend restaurant. Groot genoeg voor een meerdaags congres en besloten genoeg voor een kleine training.

Uit onderzoek blijkt dat vergaderen in een groene omgeving je hersenen positief beïnvloedt. Je gaat creatiever denken en stapt makkelijker uit je comfort zone.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Een selectie van onze vergaderzalen

Mooirivier heeft 12 zalen. Stuk voor stuk inspirerende vergaderruimtes met veel natuurlijk licht en een bijzondere uitstraling. We lichten er een paar voor je uit.
Bekijk al onze zalen

Waar vind je ons?

Een vergadering organiseren en op zoek naar mooie vergaderlocaties? Mooirivier ligt direct aan de Vecht, vlakbij Ommen en net buiten Zwolle, op de grens van Drenthe en Overijssel. Goed bereikbaar op 10 minuten vanaf de A28 met voldoende gratis parkeerruimte.