Offerte
Offerte
Terug naar

Een van de meest bijzondere vergaderlocaties aan het water...

Als je zoekt naar een bijzondere vergaderlocatie in de natuur, dan is Mooirivier the place to be. Een plek aan het water om in alle rust ongestoord te kunnen vergaderen. Een hideaway in het groen of hutje op de hei, maar dan wel in stijl en voorzien van de nodige luxe om goed en comfortabel te kunnen vergaderen.

Vergaderen in het groen

Mooirivier is een van de meest inspirerende vergaderlocaties van Overijssel met een unieke ligging aan de rivier de Vecht, middenin het groene Vechtdal. Een rietgedekt hoeveachtig designhotel met binnen verrassende en exclusieve ruimtes. Aan alle details is aandacht besteedt. En buiten veel ruimte voor een actief programma. We hebben ook voldoende ruimte om buiten je meeting om te kunnen relaxen of op adem te komen.

Een business hideaway aan de rivier de Vecht...

De Overijsselse Vecht
Mooirivier lobby
Het Hof
Restaurant Aan de Oever

Vergaderen aan het water

Rust en een bijzonder gevoel van vrijheid ontstaan zo met de Vecht aan je voeten! Hier wordt het ‘knopen hakken’ en creatief denken net ietsje makkelijker en ontstaan originele ideeën. Combineer deze speciale eigenschappen met onze professionele begeleiding en goede service en je begrijpt waarom wij alles in huis hebben om van iedere bijeenkomst een succes te maken.

Waar vind je ons?

Ben je op zoek naar vergaderruimte die origineel en inspirerend is? Mooirivier is uniek gelegen in Dalfsen, net buiten Zwolle op 10 minuten van de A28 en midden in de natuur.