Offerte
Offerte
Terug naar

Inspirerende vergaderlocatie aan het water

Als je zoekt naar bijzondere vergaderlocaties in de natuur, dan is Mooirivier the place to be. Een plek om in alle rust ongestoord te kunnen vergaderen. Met voldoende ruimte om buiten je meeting om te kunnen relaxen of op adem te komen. Een hideaway in het groen of hutje op de hei, maar dan wel in stijl en voorzien van de nodige luxe om goed en comfortabel te kunnen vergaderen.

Anders vergaderen aan de Vecht

Mooirivier is een inspirerende vergaderlocatie met een unieke ligging aan de rivier. Een rietgedekt hoeveachtig designhotel op een rivierduin aan de Vecht. Aan alle details is aandacht besteedt. Met binnen verrassende en exclusieve ruimtes en buiten veel ruimte voor een actief programma.

Een business hideaway aan de rivier de Vecht...

De Overijsselse Vecht
Mooirivier lobby
Het Hof
Restaurant Aan de Oever

Rust en een bijzonder gevoel van vrijheid ontstaan zo met de Vecht aan je voeten! Hier wordt het ‘knopen hakken’ en creatief denken net ietsje makkelijker en ontstaan originele ideeën. Combineer deze speciale eigenschappen met onze professionele begeleiding en goede service en je begrijpt waarom wij alles in huis hebben om van iedere bijeenkomst een succes te maken.

Waar vind je ons?

Ben je op zoek naar vergaderruimte die origineel en inspirerend is? Mooirivier is uniek gelegen net buiten Zwolle op 10 minuten van de A28 en midden in de natuur.