Offerte
Offerte
Terug naar

De catering

Over eten en drinken tijdens bijeenkomsten hebben wij uitgesproken ideeën, het zijn bijzondere momenten die van ons alle aandacht en zorg krijgen om ze speciaal te maken.

Eten en drinken tijdens bijeenkomsten

Eerlijk, puur en lokaal zijn de elementen die je terugvindt in onze foodconcepts die speciaal ontwikkeld zijn voor meetings. Zodat je daarna met nieuwe energie weer aan de slag kunt.

De Mooirivier Business Lunch is origineel, licht en vers. Verrukkelijke salades, een fijne selectie van kazen en beleg, soep en krokant vers gebakken brood.
Het Mooirivier Business diner is een driegangenmenu, samengesteld door onze chef Arjen Bonder en zijn brigade. Mooie gerechten, pure ingrediënten en bijzondere smaakcombinaties.

Last van een vergaderdipje? Een korte wandeling langs de Vecht maakt dat je vól nieuwe energie verder kunt!

Hebben we al gemeld dat ons hotel een aanbeveling heeft van Michelin? Volgens deze gerenommeerde gids kun je bij ons terecht voor een comfortabele overnachting. Een mooie erkenning voor onberispelijke service en een verfijnde keuken. De Michelin Gids over onze keuken: "Het keukenteam serveert een gulle versie van de hedendaagse keuken. Leuk, afwisselend en lekker!"

Speciale wensen met betrekking tot het ontbijt, lunch of diner? Alles in een bepaald thema of bepaalde kleuren... Wij gaan de uitdaging graag aan. Meer weten?

Neem contact met ons op!
Restaurant Aan de Oever
Restaurant Aan de Oever
restaurant met planten
Restaurant Aan de Oever
Vergaderbites
terras aan de Vecht
Terras aan de Vecht
Koffie break