Boek nu
Boek nu
Terug naar

Mooirivier in Tripadvisor top 25 Best of the Best

Mooirivier wint de Travellers’ Choice Best of the Best 2022 award van Tripadvisor. Daarmee behoren we voor het tweede jaar op rij tot de 1% beste hotels van de wereld. Daar zijn we supertrots op!

Gestegen van plek 21 naar 13!

Tripadvisor is de grootste reiswebsite ter wereld. Miljoenen mensen laten er dagelijks hun beoordelingen achter over hotels wereldwijd. Een goede graadmeter voor bij welke hotels je met een gerust hart kunt overnachten en waar je de allerbeste service ontvangt.

Dit jaar stegen wij van positie 21 met maar liefst 8 plekken naar positie 13 in de top 25 Best of the Best Nederlandse hotels. Voor ons dus zeker geen ongeluksgetal, maar een lucky number waar we heel blij mee zijn. Een welgemeend bedankje voor al onze gasten die dit met hun mooie feedback en beoordelingen mogelijk hebben gemaakt! Uiteraard zijn we supertrots op ons hele team, want het is tenslotte ‘Teamwork makes the dream work’.

Een welkome opsteker na een veelbewogen periode waarin veel anders dan anders ging. Ook een tijd waarin veel mensen ontdekten hoe mooi een vakantie dicht bij huis kan zijn en wij veel nieuwe gasten mochten ontvangen.

We blijven ambitieus en willen verder groeien. In het najaar voegen wij luxe wellness- en fitnessvoorzieningen toe aan ons hotel. Daarom zijn we op zoeken naar versterking. Lijkt het je leuk om te werken in een topteam op een van de mooiste plekjes van Nederland? Neem gerust contact met ons op!

In een woord: GEWELDIG! Een waanzinnig mooi hotel. Alles tot in de puntjes verzorgd. De ultieme plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur. Echt een verborgen parel!

Lisa TripAdvisor 9 mei 2022
Werken bij Mooirivier