Boek nu
Boek nu
Terug naar

Ontmoet ons op de beursvloer!

In maart kunt u Mooirivier vinden op verschillende plekken in Nederland! Kom langs en ontmoet ons op de volgende beurzen en events:

People's Business Zwolle
Donderdag 7 maart geeft Mooirivier acte de presence op People's Business Zwolle 2013 in het Deltion College. Het betreft een bijzonder netwerkevenement met een dynamisch en actief programma met o.a. interessante topsprekers, seminars, workshops, een bedrijvenbeurs en nog veel meer.

EvenementContact
Op donderdag 14 maart staan we op de beursvloer van EvenementContact in de Expo Haarlemmermeer. EvenementContact is een no-nonsense vakbeurs gericht op de evenementen-, entertainment- en MICE branche. Toegang is gratis voor iedereen die écht voor relevantie zaken naar EvenementContact komt.

Event13
Op 27 en 28 maart kunt u ons vinden op Event in de Jaarbeurs Utrecht. Voor eventprofessionals is Event het jaarlijkse, niet te missen platform om op de hoogte te blijven van de nieuwste concepten, locaties, trends en innovaties. Ontmoet koplopers in de evenementenbranche en deel kennis met vak- en branchegenoten.