Boek nu
Boek nu
Terug naar

Brainfood van Simply Chocolate

Wel eens meegemaakt tijdens bijvoorbeeld een intensief dagje vergaderen? Je energiepeil daalt tot ver onder NAP. Niet echt efficient als je brein plots op slot lijkt te gaan.

Simply chocolate

Om goed te kunnen werken hebben onze hersenen iedere 3 tot 4 uur een gelijkmatige stroom van glucose in ons bloed nodig.

Sinds een tijdje hebben we daarom in onze vergaderzalen chocolade bars en zakjes met noten en zaden. Chocolade bevat allerlei stofjes die ervoor zorgen dat we ons vrolijk en opgewekt voelen en ze regelen ook het bloedtoevoer naar onze hersenen. Noten en zaden helpen om helderder na te denken en bevorderen je humeur. Ze zitten ook bommetje vol anti-oxidanten die ervoor zorgen dat je stress levels dalen.

Powerboosts dus die ook nog eens superlekker zijn van Simply Chocolate uit Kopenhagen. De chocolade bars zijn gezond, verantwoord en natuurlijk. Alleen de beste chocolade die te krijgen is wordt gebruikt en de beste natuurlijke ingrediënten. Maar we moeten eerlijkheidshalve nog wel even melden dat ze gewoon gruwelijk lekker zijn!

Wij tippen Black Betty, dark chocolate uit Mexico!