Boek nu
Boek nu
Terug naar

Mooirivier Corona update

Meer weten over wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden? Bekijk hoe wij invulling geven aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

20 oktober 2020

Binnenkort bij ons te gast?

Binnenkort bij ons te gast voor een overnachting in ons hotel. We verheugen ons op je komst! Benieuwd naar welke maatregelen wij hebben getroffen met betrekking tot het Coronavirus? We begrijpen dat je graag wilt weten wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Om daarvoor te zorgen werken we volgens een speciaal opgesteld protocol dat de veiligheid van onze gasten én ons team voorop stelt. En natuurlijk volgen wij de meest recente richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de lokale overheid. De belangrijkste aandachtspunten uit ons protocol hebben we voor je op een rijtje gezet.

Algemene veiligheidseisen
  • Als je koorts hebt of verkouden bent vragen we je om thuis te blijven. Dit geldt ook voor je reisgenoten.
  • We vragen je om goed te denken aan de bekende 1,5 meter afstand tot andere gasten en tot onze medewerkers.
  • Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het hotel. We vragen je daar geregeld gebruik van te maken.
  • Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Wij desinfecteren regelmatig alle oppervlaktes en handgrepen die vaak aangeraakt worden, zoals trapleuningen en deurklinken.
Boeken met de mogelijkheid kosteloos te annuleren

Wij begrijpen dat het in deze tijd lastig is om vooruit te plannen. Wel kunnen we dat een stukje makkelijker voor je maken. Want wanneer je via onze eigen website de Best Available Rate boekt kun je tot 48 uur van tevoren jouw verblijf kosteloos annuleren. Je kunt dus met een gerust hart plannen maken!

Receptie

Onze receptie is 24/7 geopend. Onze receptiebalie ziet er tijdelijk iets anders uit om wat meer afstand te creëren. Natuurlijk leveren we wél de service die je van ons gewend bent. Heb je vragen of speciale wensen, laat het ons weten!

Ontbijt, lunch en diner

Wij serveren het ontbijt, lunch en diner in ons restaurant dat we hebben heringericht, rekening houdend met de 1,5 meter norm. Dat betekent dat we minder tafels hebben, maar we hebben er wel goed voor gezorgd dat je nog steeds in een sfeervolle ambiance kunt tafelen.

Om al onze gasten goed te kunnen spreiden vragen we je om het tijdstip waarop je graag wilt lunchen of dineren tijdig vooraf aan ons door te geven. Op vrijdag en zaterdag werken we met dinershifts, om 17.30 en 20.00 uur. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur. Volgens de laatste regelgeving mogen ook hotels na 20.00 uur geen alcohol schenken. Uiteraard hebben we een aantal zeer goede alcoholvrije wijnen en dranken voor na 20.00 uur.

Trek je er wandelend of fietsend op uit, handig om dan een Lunch To Go te bestellen voor onderweg, omdat de meeste restaurants gesloten zijn.

Kamerverzorging

Tijdens je verblijf zullen wij niet op je hotelkamer komen en wordt om veiligheidsredenen je kamer niet schoongemaakt. We zorgen er natuurlijk wel voor dat je voldoende handdoeken hebt. Mocht je toch nog iets aanvullends nodig hebben, laat het ons gerust weten! Wil je graag een tussentijdse schoonmaak van je kamer? Dan kun je dat bij de check-in aangeven.

Tot gauw!

Wij hopen dat we je zo wat meer duidelijkheid hebben kunnen geven over hoe wij onze zaken geregeld hebben in deze bijzondere tijd. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Graag tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Gerdi Snoeijer
Hotelmanager