Boek nu
Boek nu
Terug naar

Winactie Engagement Moon

In samenwerking met Marit, van de populaire trouwblog Girls of honour, organiseren wij een leuke winactie en geven we een Engagement Moon arrangement weg.

Blogster Marit van Girls of honour heeft een huwelijksnacht mogen ervaren in onze honeymoon suite. Wanneer je van plan bent te gaan trouwen en op zoek bent naar inspiratie, ken je haar wellicht al. Marit is namelijk een expert in alles wat met trouwen en bruiloften te maken heeft. In haar blogpost vertelt zij alles over de honeymoon suite en geeft ze een sfeerimpressie van Mooirivier als trouwlocatie.

Lees de blog van Marit

Doe mee met onze Win-actie

Wil jij kans maken op het Engagement Moon arrangement? Dat kan! In samenwerking met Marit geven wij een overnachting weg in de Loft & Spa Suite met alles erop en eraan. Het enige wat je hoeft te doen is:

  • Post op je eigen Instagram feed een foto van je mooiste, grappigste, meest romantische of origineelste aanzoek.
  • Tag Mooirivier (@mooirivier) en Girls of honour (@girlsofhonour) in je foto.
  • En gebruik de hashtag #trouwenbijmooirivier.

Je kunt tot 1 november meedoen en kansmaken op het Engagement Moon arrangement. Samen met Marit kiezen we een winnaar die we op 4 november bekend maken. Misschien zien we jou en je lief binnenkort wel bij ons aan de Vecht!

A perfect honeymoon

We hebben als trouwlocatie veel te bieden. De mooie omgeving aangevuld met luxe aspecten en de veelzijdige faciliteiten zorgen voor een match made in heaven. Uiteraard kan deze dag perfect worden afgesloten in onze honeymoon suite. Organiseer je een tweedaagse bruiloft? We beschikken over voldoende hotelkamers om nog wat langer van jullie bruiloft te genieten.

Lees meer over trouwen bij Mooirivier
Bubbels en bonbons op de kamer
Bubbels en bonbons op de kamer
Marit Girls of honour
Marit van Girls of honour