Boek nu
Boek nu
Terug naar

Agnes Raggers wint de F&B Professional of the Year award!

Onze eigen F&B manager Agnes Raggers is tijdens het jaargala van netwerkvereniging AF&BM op 25 januari uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2020.

F&B Professional of the Year 2020

Supertrots zijn wij op onze F&B manager Agnes Raggers. Ze is tijdens het jaargala van netwerkvereniging AF&BM uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2020. Hoe leuk is dat!

Met haar daadkracht, visie, ondernemerschap en aantoonbare successen wist ze de jury van de F&B Professional of the Year te overtuigen. Nadat op één dag de drie finalisten in hun eigen bedrijf werden bezocht, wezen de zes juryleden Agnes unaniem als winnaar aan. Daarmee versloeg ze F&B manager Bart Vanderstukken van Kruisherenhotel in Maastricht en restaurant manager Dirk Peters van The Roast Room in Amsterdam.

Met haar moderne aanpak en frisse ideeën is ze een waar ambassadeur voor het vak van F&B manager, meent de jury. Waar sommige van haar collega’s de functie als tussenfase zien, als opstap richting general managerschap, is Agnes duidelijk: ‘Ik houd van F&B en zie mezelf niet zo snel general manager worden. F&B is het mooiste vak dat er is.’

Meer lezen?