Boek nu
Boek nu
Terug naar

Mooirivier behaalt Gouden Green Key

Deze zomer zijn we beloond met het gouden Green Key certificaat en daarmee is Mooirivier het derde hotel in de regio Zwolle met dit gouden duurzaamheidlabel

De Green Key is hét internationale keurmerk dat staat voor duurzame bedrijfsvoering in de hospitality branche. De gouden classificatie is het hoogst haalbare niveau.

Bewust kiezen
We ontvangen de Green Key omdat we bewuste keuzes maken op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo is het energieverbruik 100% groen, wordt er actief gewerkt aan afvalreductie en werkt de keuken met seizoensgebonden producten die bij voorkeur uit de streek komen en biologisch zijn. Zo draagt elke afdeling haar steentje bij. De Green Key is een stimulans voor organisaties om meer te doen aan groen en verantwoord ondernemen dan dat de wet- en regelgeving voorschrijft.

Trots
Francis Hoekendijk - directeur en eigenaar - ziet het als een mooie bevestiging van alle inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen van de afgelopen jaren. “Ons hotel ligt aan een van de schoonste rivieren van Nederland, de Overijsselse Vecht, en dat geeft je toch een extra stukje milieubewustheid mee. De Green Key certificering houdt ons als organisatie scherp en motiveert ons steeds een stap verder te gaan. Het garandeert onze gasten een comfortabel verblijf mét zorg voor de omgeving”.