Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees van 9 t/m 15 maart zetten wij groente in de spotlights en krijgen ze alle aandacht die ze verdienen.
Steeds meer mensen vinden dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. En wij kunnen ons prima vinden in de stelling dat vlees echt niet altijd nodig is om lekker te dineren. Daarom doen we mee met de Nationale Week Zonder Vlees, een initiatief van Isabel Boerdam, oprichtster van De Hippe Vegetariër.
Tijdens deze week zetten wij groente in de spotlights en krijgen ze alle aandacht die ze verdienen. Vegetarisch eten is niet saai, smakeloos of ingewikkeld. Met de juiste bereiding en aandacht maken we van verschillende groentes mooie en spannende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan het bruneren van de bloemkool. Door het bruneren krijgt de bloemkool een nog intensere smaak.
Heb je een tafelgenoot die écht niet zonder vlees of vis kan of wil? No problem, je kan ook nog van de a la carte kaart gerechten kiezen!
Reserveer nu een tafeltje