Boek nu
Boek nu
Terug naar

Wij staan in de Lekker 2021!

Ons restaurant, Aan de Oever bij Mooirivier, is opgenomen in de Lekker500 editie 2021, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland. Hoe leuk is dat! Een mooie erkenning voor onze zwarte en witte brigade en natuurlijk de rest van ons team.

Ode aan de helden van de horeca

Wij zijn er superblij mee dat we met ons restaurant Aan de Oever bij Mooirivier zijn opgenomen in de Lekker500 editie 2021, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland. Een mooie erkenning voor onze zwarte en witte brigade en natuurlijk de rest van ons team.

In dit vreemde jaar brengt de gids geen Top-100 ranking met stijgers en dalers van de 100 beste restaurants van Nederland, maar wel een editie met 61 nieuwe tips waar wij deel van uitmaken! Deze 61 restaurants zijn geselecteerd uit tips gegeven door de 500 restaurateurs, 51 inspecteurs en uit honderden reacties van lezers. Ze brengen een ode aan de helden van de horeca. Mooi is dat!

Wij hopen dat deze lijst je zal inspireren om weer volop uit eten te gaan, zodra dat weer kan. Vooralsnog is dat bij ons alleen mogelijk voor hotelgasten, maar we hopen dat we onze deuren snel weer mogen openen voor al onze gasten.

Bekijk de 61 tips van de restaurantgids

Hotel Mooirivier in Lekker 2021
Lekker 2021