Boek nu
Boek nu
Terug naar

Met nieuwe hotelkamers naar 4 sterren

Deze maand nam Mooirivier 34 nieuwe hotelkamers in gebruik. Hiermee beschikken we naast zalen met uitzicht over de Vecht nu ook over luxe kamers en suites met een ‘view’.

Als bekroning op het harde werk van de afgelopen maanden zijn we nu ook een ster rijker, waardoor ons hotel en congresbedrijf door de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) geclassificeerd is als viersterren hotel!

Met de voltooiing van de nieuwe vleugel beschikken we over 101 hotelkamers en daarmee is Mooirivier een van de grotere hotels in de regio Zwolle. De nieuwe hotelkamers sluiten goed aan bij de beleving en sfeer die de rest van ons hotel uitstraalt en zijn zodanig ontworpen dat ze refereren aan de locatie en de omgeving. Het interieur bestaat uit stijlvol en speciaal voor Mooirivier ontworpen meubilair dat ook functioneel is en bij voorkeur gemaakt is van materialen uit de directe omgeving. Zoals verduurzaamd hout uit Dalfsen en riet uit het nabij gelegen Wanneperveen. Met de bouw van deze hotelvleugel zijn de hotelaccommodatie en het serviceniveau nu nog meer op elkaar afgestemd.