Boek nu
Boek nu
Terug naar

Nieuwjaarsbijeenkomst VNO NCW groot succes

Voor de derde keer organiseerden VNO-NCW IJsseldelta en VNO-NCW Noordoost-Overijssel samen een nieuwjaarsbijeenkomst bij Mooirivier die tevens hoofdsponsor is van dit event.

Het thema van de avond was topsport, met het accent op voetbal. De link met top-ondernemen en topsport werd gelegd door Jacco Vonhof, voorzitter van VNO-NCW IJsseldelta en fan van zowel FC Twente als FC Zwolle. Met de link naar topsport plaveide Vonhof de weg voor de presentatie van Jan van Halst, oud-voetballer en manager algemene zaken bij FC Twente. Van Halst vertelde in zijn presentatie over FC Twente als bedrijf.

Na de presentatie van Van Halst nam Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW, het woord over. Hij ging in zijn verhaal in op de economische kant van ondernemen en de kansen die daarbij benut kunnen worden.Wientjes stak de aanwezige ondernemers nog een hart onder de riem door te refereren aan het lage werkloosheidcijfer in Nederland. “We mogen met zijn allen trots zijn, want we zijn de crisis doorgekomen met een werkloosheid onder de 5%. De rest van Europa benijdt ons daarom”.

Tineke Bakker, voorzitter van VNO NCW Midden, bedankte de sprekers voor hun bijdrage en nodigde de 325 gasten uit voor een toast op een ondernemend 2011.