Boek nu
Boek nu
Terug naar

Open dag zaterdag 5 maart!

Psst... Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière; een uitdagende baan, bijbaan of stageplek? Ontmoet ons team op zaterdag 5 maart en kom alles te weten over het werken bij Mooirivier aan de Vecht in Dalfsen, in een van de leukste hotelteams van Nederland.

Kom bij ons werken!

Mooirivier is een hip en stijlvol boutique hotel direct aan de rivier de Vecht tussen Ommen en Dalfsen, dichtbij Zwolle. Mooirivier groeit, dus zijn wij zijn op zoek naar nieuwe collega's. Voor verschillende plekken in ons hotel zoeken wij versterking van ons team. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carriere, zoek je een goed betaalde bijbaan of geschikte stageplek? Kom op 5 maart van 11.00 tot 15.00 uur langs op onze open dag om te zien en ervaren hoe het is om bij ons te werken.

Ben jij erbij?

  • Ontmoet het team
  • Gratis hapjes, drankjes én goodiebag
  • Stel je vragen...
  • We geven je een kijkje voor en achter de schermen
  • Enthousiast? Solliciteer direct!

Op de open dag kun je collega’s van alle afdelingen uit ons hotel ontmoeten en geven we een aantal rondleidingen door het hotel. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen én ontmoet je misschien wel jouw toekomstige collega’s. Ben je direct geinteresseerd in een vacature? Dan maken we die dag graag nader kennis met je!

Waar? Ons adres is: Oude Oever 10 in Dalfsen, 0529 478 777, info@mooirivier.nl

Win! We verloten een complete overnachting voor twee personen onder de open dag bezoekers.

Teamwork makes the dream work!

Bekijk onze vacatures Lees meer over Mooirivier