Boek nu
Boek nu
Terug naar

Schapendrijven

Juist in de herfst en winter is het lekker om een vergaderdag te onderbreken met een buitenactiviteit. Even de hersencellen prikkelen en een frisse neus halen!

workshop schapendrijven

Een van onze favoriete outdoor activiteiten is de workshop schapendrijven. Bij uitstek geschikt als het buiten wat kouder wordt!

Een buitengewoon originele manier om inzicht krijgen in communicatieve vaardigheden, stijl van leidinggeven/ontvangen en de manier van samenwerken. Samen als team op weg naar een gezamenlijk doel.

In teamvorm actief met de uitdaging aan de slag om een kudde schapen aan te sturen, hoe leuk is dat! Waarom gaat bij de ene groep de kudde 'zomaar' het hok in en waarom vliegen de schapen alle kanten op bij de volgende groep? Vol passie en met oog voor vakmanschap wordt er helder en duidelijk uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat. Met als afsluiting af met een spectaculair finalespel.

Deze workshop boeken?
Meer weten over de worskshop Schapendrijven of wilt u weten wat ons volledige aanbod van activiteiten en workshops is? De medewerkers van onze afdeling Reserveringen, vertellen u graag meer! Bel 0529-478 777 of mail reserveringen@mooirivier.nl