Boek nu
Boek nu
Terug naar

Sieraden van Door Edelsmeden

Sinds kort kun je bij Mooirivier terecht voor de ambachtelijk gemaakte sieraden van Maartje Trooster. De liefde en pure passie stralen ervan af. Sieraden van haar hand zijn stuk voor stuk bijzonder en elk sieraad heeft z’n eigen verhaal.

Een ode aan de natuur

Maartje Trooster is goudsmid en eigenaar van Door Edelsmeden. Haar stijl is organisch met veel natuurelementen, flow en spannende combinaties van materialen. "Ik vind het belangrijk dat je sieraden op zowel een speelse als klassieke manier kunt dragen," zegt ze. De natuur is haar grootste inspiratiebron: "Ik ben een echt buitenmens en geniet ervan om te observeren hoe alles verandert per seizoen. Van prachtige lentebloesem, felle zomerkleuren tot en een ijskoude winter... Het is een circle of life! Het zijn de kleine dingen waar ik inspiratie uit haal. Dauwdruppels, takjes, schelpen of de manier waarop een bloem zich ontvouwt."

Een sieraad cadeau geven is áltijd een goed idee, maar jezelf trakteren kan natuurlijk ook! Je vindt de unieke sieraden van Maartje bij Moorivier in de lobby naast de receptie.

Psst: heb je nog meer inspiratie nodig? Je bent van harte welkom in haar atelier bij de bijzondere kwekerij van Coen Jansen in Dalfsen.