Boek nu
Boek nu
Terug naar

Top 5 activiteiten op het water

Geen mooiere plek denkbaar voor een vergaderbreak, teambuilding of workshop... de Vecht! Voor extra energie én een frisse blik op een zomerse vergaderdag. Onze vijf topactiviteiten voor op het water.

Een spetterende vergaderbreak, borrel of teambuilding...

Voor een originele en inspirerende vergaderbreak, teambuilding of workshop ben je bij Mooirivier aan het juiste adres. En wat is er nu mooier dan gebruik te maken van wat onze locatie zo uniek maakt: de Overijsselse Vecht! We hebben een top 5 samengesteld van de meest populaire activiteiten op het water, in willekeurige volgorde.

1. Borreldonut

Relaxed borrelen op het water midden in de natuur. Het ultieme zomergevoel! Een Donut is een ronde boot, waarin 10 personen gezellig en comfortabel kunnen zitten. De Donut wordt aangedreven door een 6-pk benzine motor, is makkelijk zelf te besturen en is voorzien van een parasol.

loungedonut op het water bij Mooirivier
Flyboarden

2. Flyboarden op de Vecht

Flyboarden is een nieuwe spectaculaire watersport die in een snel tempo zeer populair aan het worden is. Je hebt niet veel training of kracht nodig om het te kunnen, dus vrijwel iedereen kan ermee overweg. Na een korte instructie ga je het water in om de eindeloze mogelijkheden uit te proberen. Heb je het gevoel eenmaal onder de knie, dan kun je als een echte superheld in de lucht van links naar rechts en van beneden naar boven vliegen, over en door het water. Maak spectaculaire duikvluchten met de stuwingskracht van water. Piloot of toeschouwer, een adembenemend spektakel!

4. Kano afzaktocht

Na een korte instructie bij Mooirivier peddel je relaxed met de stroom mee over de Overijsselse Vecht naar het dorpje Dalfsen. Geniet van de prachtige natuur om je heen op de kleinste grote rivier van Nederland. De afstand is voor iedereen goed te doen en onderweg zijn er een aantal mooie plekken om aan land te gaan. Eenmaal aangekomen in Dalfsen word je weer teruggebracht naar ons hotel.

boottocht op de vecht met de vechtvaarder

5. Boottocht op de Vechtvaarder

Varend genieten van een lekker drankje op de Vecht? Stap dan aan boord van de Vechtvaarder. Het schip is voorzien van een gezellige rondzit op het achterdek en binnen is een sfeervol ingerichte lounge met bar. Bij mooi weer kan het dak eraf en is het schip helemaal open. Heerlijk genieten in het zonnetje. Top!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!