Op zondag 17 november 2019 organiseren we een wildmiddag met een vijfgangen wildmenu, inclusief bijpassende wijnen. Een goed gevulde middag om heerlijk te proeven en vertoeven.
Het wildseizoen is een van de belangrijkste culinaire seizoenen. Alle reden dus voor ons om een hier speciale aandacht aan te besteden in de vorm van een mooi wilddiner.
Geniet van heerlijke wildgerechten met bijpassende wijnen. Onze chefs bereiden een vijfgangenmenu met producten van het seizoen. Onze sommelier heeft in samenwerking met wijnleverancier Hans Bijvoets van Anfors Imperial een spannend en origineel wijnarrangement samengesteld. Hans zal deze middag aanwezig voor het schenken en toelichten van de wijnen.
Vanaf 15.00 uur ontvangen we je graag in onze binnentuin voor een welkomstaperitief en amuse bij de buiten haard.
Coppa van wildzijn | zoete aardappel | eendenlever
Gebraden Anjou duif | aardpeer | hazelnoot
Klassieke hazenpeper | zilver ui | ontbijtkoek
Gebraden hertenrug | pastinaak | rode wijn jus
Blu di Tonka | peer | rogge | specerijen
De prijs van het wilddiner inclusief aperitief, bijpassende wijnen en onbeperkt tafelwater is € 95,-.
Geen fan van wild in tegenstelling tot je tafelgenoten, maar vind je het wel leuk om mee te genieten? Daar houden we graag rekening mee!
Er is slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus reserveer tijdig. Bel 0529 478 777 om je tafel te reserveren. Laat het ons bij je reservering weten als je graag een alternatief voor de wildgerechten zou willen.