Boek nu
Boek nu
Terug naar

Over Mooirivier

Een zelfstandig hotel met een team van gastvrije en vakkundige mensen die er elke dag voor zorgen dat alle gasten een bijzonder en inspirerend verblijf hebben.

Mooirivier is een stijlvol boutique hotel. Een populaire term voor een hotel met een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer en dat meestal niet behoort tot een hotelketen. Wij zijn dan ook een zelfstandig opererend familiebedrijf dat in januari 2008 van start is gegaan. Met een team van gastvrije en vakkundige mensen die er elke dag met plezier en inzet voor zorgen dat al onze gasten een bijzonder en inspirerend verblijf bij ons hebben.

Gastvrijheid is onze passie én ons vak!

De mooie rivier de Vecht is de naamgever van ons hotel. De ligging direct aan het water maakt van Mooirivier een bijzondere plek, vol natuur en inspiratie. Een ruime en sfeervolle lobby, 80 comfortabele hotelkamers, een uitstekend restaurant, 10 zalen en veel buitenruimte maken van Mooirivier een uniek hotel dat de moeite waard is om te ontdekken.

Mooirivier is gelegen in een prachtig groene omgeving. We willen graag ons steentje bijdragen om dat zo te houden. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheden op het gebied van het milieu. Zo is onze energie 100% groen, kookt onze keukenbrigade zo veel mogelijk met eerlijke en lokale producten en zie je bij ons een bewuste inzet van buitenverlichting om het dag-nachtritme van de natuur om ons heen zo min mogelijk te verstoren.

... hier kun je 's nachts de sterren nog zien.