Boek nu
Boek nu
Terug naar

Onze corona maatregelen

Op een veilige manier een paar nachtjes er tussenuit? Kom bij ons lekker onthaasten en genieten van de natuur.

Entree hotel Mooirivier in de natuur

Veilig en luxe overnachten en dineren in de natuur

Even ontsnappen aan de drukke periode van thuis blijven en werken? Kom lekker in alle rust genieten en uitwaaien aan de Vecht.

Binnenkort bij ons te gast?

Benieuwd naar welke maatregelen wij hebben getroffen met betrekking tot COVID-19? We begrijpen dat je graag wilt weten wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Om daarvoor te zorgen werken we volgens een speciaal opgesteld protocol dat de veiligheid van onze gasten én ons team voorop stelt. En natuurlijk volgen wij de meest recente richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de lokale overheid. De belangrijkste aandachtspunten uit ons protocol hebben we voor je op een rijtje gezet.

Algemene veiligheidseisen
  • Als je koorts hebt of verkouden bent vragen we je om thuis te blijven. Dit geldt ook voor je reisgenoten.
  • Het dragen van een mondkapjes is niet meer verplicht.
  • Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het hotel.
  • Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Wij desinfecteren regelmatig alle oppervlaktes en handgrepen die vaak aangeraakt worden, zoals trapleuningen en deurklinken.
  • Alle ruimtes zijn zo ingericht dat onze gasten ruim voldoende afstand van elkaar kunnen bewaren.
Boeken met de mogelijkheid kosteloos te annuleren

Wij begrijpen dat het in deze tijd lastig is om vooruit te plannen. Daarom hebben we dat een stukje makkelijker voor je gemaakt. Wanneer je via onze eigen website het flexibelele tarief boekt kun je tot 48 uur van tevoren jouw verblijf kosteloos annuleren (met uitzondering van het niet-restitueerbare tarief).

-

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je op een verantwoorde manier van je verblijf bij ons kunt genieten. Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op.

Graag tot gauw!

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu