Boek nu
Boek nu
Terug naar

Onze corona maatregelen

Er even tussenuit tijdens de lockdown? Heb je genoeg van het thuis zijn... Ons hotel is geopend met een beperkt aantal hotelkamers en kamertypes en alleen op basis van halfpension.

Entree hotel Mooirivier in de natuur

Veilig en luxe overnachten in de natuur bij Mooirivier

Even ontsnappen aan de drukke periode van thuis blijven en werken? Kom lekker genieten en uitwaaien aan de Vecht. Wij werken met een aangepast concept met aangescherpte maatregelen, geheel in lijn met de coronamaatregelen en volgens de RIVM richtlijnen.

We zijn exclusief geopend voor logerende hotelgasten die op een verantwoorde en veilige manier willen genieten van de rust en ruimte van ons hotel en de omgeving. Lunchen en borrelen op ons terras aan de Vecht is alleen mogelijk voor logerende hotelgasten.

Binnenkort bij ons te gast?

Benieuwd naar welke maatregelen wij hebben getroffen met betrekking tot COVID-19? We begrijpen dat je graag wilt weten wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Om daarvoor te zorgen werken we volgens een speciaal opgesteld protocol dat de veiligheid van onze gasten én ons team voorop stelt. En natuurlijk volgen wij de meest recente richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de lokale overheid. De belangrijkste aandachtspunten uit ons protocol hebben we voor je op een rijtje gezet.

Algemene veiligheidseisen
  • Als je koorts hebt of verkouden bent vragen we je om thuis te blijven. Dit geldt ook voor je reisgenoten.
  • We vragen je om goed te denken aan de bekende 1,5 meter afstand tot andere gasten en tot onze medewerkers.
  • Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het hotel. We vragen je daar geregeld gebruik van te maken.
  • Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Wij desinfecteren regelmatig alle oppervlaktes en handgrepen die vaak aangeraakt worden, zoals trapleuningen en deurklinken.
Boeken met de mogelijkheid kosteloos te annuleren

Wij begrijpen dat het in deze tijd lastig is om vooruit te plannen. Wel kunnen we dat een stukje makkelijker voor je maken. Want wanneer je via onze eigen website de Best Available Rate boekt kun je tot 48 uur van tevoren jouw verblijf kosteloos annuleren. Je kunt dus met een gerust hart plannen maken!

Receptie

Onze receptie is 24/7 geopend. Onze receptiebalie ziet er tijdelijk iets anders uit om wat meer afstand te creëren. Natuurlijk leveren we wél de service die je van ons gewend bent. Heb je vragen of speciale wensen, laat het ons weten!

Ontbijt, lunch en diner

Ons restaurant en bar zijn (tijdens de lockdown) gesloten. Voor de logerende gasten hebben we op je kamer een sfeervolle tafel gedekt waar we op aangepaste wijze ontbijt, lunch en diner serveren. Bij mooi weer serveren we de lunch op ons terras. Trek je er wandelend of fietsend op uit, handig om dan een Lunch To Go te bestellen voor onderweg.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je op een verantwoorde manier van je verblijf bij ons kunt genieten. Bekijk de pagina met Veelgestelde vragen. Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op.

Graag tot gauw!

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu