Boek nu
Boek nu
Terug naar

Onze corona maatregelen

Op een veilige manier een paar nachtjes er tussenuit? Kom bij ons lekker onthaasten en genieten van de natuur. We zijn geopend met een beperkt aantal hotelkamers en kamertypes.

Entree hotel Mooirivier in de natuur

Veilig en luxe overnachten en dineren in de natuur

Even ontsnappen aan de drukke periode van thuis blijven en werken? Kom lekker genieten en uitwaaien aan de Vecht. Wij werken met een aangepast concept met aangescherpte maatregelen, geheel in lijn met de coronamaatregelen en volgens de RIVM richtlijnen.

Binnenkort bij ons te gast?

Benieuwd naar welke maatregelen wij hebben getroffen met betrekking tot COVID-19? We begrijpen dat je graag wilt weten wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Om daarvoor te zorgen werken we volgens een speciaal opgesteld protocol dat de veiligheid van onze gasten én ons team voorop stelt. En natuurlijk volgen wij de meest recente richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de lokale overheid. De belangrijkste aandachtspunten uit ons protocol hebben we voor je op een rijtje gezet.

Algemene veiligheidseisen
  • Als je koorts hebt of verkouden bent vragen we je om thuis te blijven. Dit geldt ook voor je reisgenoten.
  • Het dragen van een mondkapjes is bij ons verplicht tijdens het lopen en mag af als je zit.
  • We vragen je om goed te denken aan de bekende 1,5 meter afstand tot andere gasten en tot onze medewerkers.
  • Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het hotel. We vragen je daar geregeld gebruik van te maken.
  • Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Wij desinfecteren regelmatig alle oppervlaktes en handgrepen die vaak aangeraakt worden, zoals trapleuningen en deurklinken.
  • Alle ruimtes zijn zo ingericht dat onze gasten ruim voldoende afstand van elkaar kunnen bewaren.
Boeken met de mogelijkheid kosteloos te annuleren

Wij begrijpen dat het in deze tijd lastig is om vooruit te plannen. Daarom hebben we dat een stukje makkelijker voor je gemaakt. Wanneer je via onze eigen website het flexibelele tarief boekt kun je tot 48 uur van tevoren jouw verblijf kosteloos annuleren (met uitzondering van het niet-restitueerbare tarief).

Lunch, diner & bar

Heerlijk genieten van een uitgebreid diner? Dat kan gelukkig nog steeds! We serveren een culinair drie- of viergangenmenu van onze chef op een sfeervol gedekte tafel op je kamer. In de plaats van 's avonds op je kamer dineren kun je natuurlijk ook in de middag in ons restaurant dineren en in de avond een drankje met bites bestellen...

Na 17.00 uur mogen we je helaas niet meer bedienen in onze lobby of bar. Maar je kunt er gerust plaatsnemen met drankjes en bites die je zelf afhaalt in een speciaal daarvoor ingerichte corner.

Coronatoegangsbewijs

Wij vragen je, op verzoek van de overheid, om je coronatoegangsbewijs te tonen bij aankomst. Je laat het bewijs zien in de CoronaCheck app van de overheid middels een QR-code. Een geprinte versie van de QR-code is ook toegestaan. Dit geldt voor personen vanaf 13 jaar.

-

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je op een verantwoorde manier van je verblijf bij ons kunt genieten. Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op.

Graag tot gauw!

Zorgeloos boeken en gratis annuleren

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze site boekt! Je kunt tot 48 uur van te voren je verblijf kosteloos annuleren.

Boek nu