Boek nu
Boek nu
Terug naar

Bijzonder en exclusief overnachten aan de Overijsselse Vecht

Op een uniek plekje aan de Overijsselse Vecht ligt Mooirivier, een van de mooiste hotels van Nederland. Genoeglijk op een oude rivierduin en gevestigd in een rietgedekt hoeveachtig pand. Sfeer en traditie met een moderne twist.

Bijzonder overnachten

Mooie designklassiekers en vintage zorgen voor een relaxte sfeer, waardoor je je thuis en op je gemak voelt. Combineer dat met de persoonlijke aandacht en gastvrijheid van ons team en je begrijpt dat je hier heerlijk in de watten wordt gelegd. De enige keuze die je nu nog moet te maken is het kamertype waarin je wilt overnachten…

Mooie designklassiekers en stijlvol vintage

terras aan de Vecht
De lobby van Mooirivier met loungebanken
drankjes
lunch

Onze kamers

Al onze hotelkamers zijn met zorg en aandacht ingericht. Met natuurlijke materialen, dim out gordijnen om het licht te blokken, comfortabele boxspringbedden en gratis wifi. Heb je een voorkeur voor een kamer met uitzicht over de Vecht, een extra groot bureau om goed aan te kunnen werken of je eigen privé spa? Kies de hotelkamer die bij jou past!

Jouw #Mooirivier

Deel jouw bijzondere #mooirivier momenten op Instagram. Voeg de tag #mooirivier toe aan je Instagram foto en maak kans om getoond te worden op ons account. De mooiste foto's maken kans op een leuke verrassing. Volg je ons eigenlijk al?
Omgeving Mooirivier
 Deluxe Riverview kamer Mooirivier
 Entree Mooirivier
Restaurant Mooirivier
Dakterras Mooirivier
Gerecht restaurant Mooirivier
Wijn bij Mooirivier
Tuin aan de Vecht Mooiriver
Het Hof Mooirivier
Volg ons op Instagram

Waar vind je ons?

Mooirivier is een stijlvol en hip hotel en ligt direct aan de Vecht, net buiten Zwolle in Overijssel. Een uniek plekje voor bijzondere overnachtingen. Goed bereikbaar op 15 minuten vanaf de A28.

Laagste prijsgarantie

Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via deze site boekt!

Boek nu