Contact
Contact
Terug naar

Binnenkort ben je bij ons te gast…

Binnenkort mogen we je bij ons verwelkomen. We kijken uit naar je komst! Als voorproefje en ter voorbereiding geven we alvast wat tips over wat er zoal te zien en doen is in de omgeving van Mooirivier.

TIPS & MUST SEES IN DE BUURT

Wandelen
Dalfsen heeft de eervolle titel 'Het groenste dorp van Europa' gekregen... Dus zeker een bezoekje waard! Beklim de 20 meter hoge uitkijktoren De Stokte voor een fantastisch uitzicht over het Vechtdal. Je wandelt er in een half uurtje naar toe vanuit ons hotel.

Wat langer wandelen? Loop langs de Vecht naar Vilsteren voor prachtige wandelroutes door de Vilsterse bossen en heidevelden. Hier bekijk je onze favoriete wandelroutes

Fietsen
Liever het Vechtdal per fiets ontdekken? Van de vele mooie fietsroutes die bij ons te verkrijgen zijn tippen we alvast de Kastelenroute Dalfsen van ongeveer 30 km. Fijn om te weten is dat wij fietsen verhuren, ook e-bikes en we beschikken over een overdekte, afgesloten fietsenstalling waar je veilig je fiets kunt stallen.

Ommen ligt op een kleine 7 km vanaf ons hotel. Perfect om op de fiets te bezoeken. In de buurt van Ommen vind je natuurgebied en zandverstuiving de Sahara. Een fotogenieke plek waar je ook even kunt pauzeren tijdens je fietstocht.

Een dagje cultuur snuiven in de oude Hanzestad Zwolle met een historische binnenstand, markante gebouwen de oude stadsmuren. Zelfs nu de winkels, horeca en musea dicht zijn is het de moeite waard om door de oude straten van de stad te lopen en de architectuur te bewonderen. Het is een uurtje fietsen over de rivierdijk langs de Vecht naar Zwolle. Een aanrader!

Weten wat er nog meer te doen is in het Vechtdal? Neem een kijkje op de website van Vechtdal Overijssel

Tip: Neem een verrekijker mee om reeën op het veld aan de overkant van de Vecht te kunnen spotten.

EXTRA SERVICES

Graag verwijzen we naar een aantal extra services om je verblijf bij ons nog specialer te maken. Denk aan een fles wijn op de kamer of een upgrade naar een luxere kamer.

Open het Extra services formulier