Contact
Contact
Terug naar

Veilig vergaderen bij Mooirivier

Binnenkort bij ons te gast voor een meeting en vraag je je af welke specifieke maatregelen wij hebben getroffen met betrekking tot het Coronavirus? We begrijpen dat je graag wilt weten wat wij eraan doen om de veiligheid van je bijeenkomst te garanderen.

Veilig vergaderen in coronatijd

Onze ruimtes, procedures en food en beverage zijn ingericht voor bijeenkomsten in de anderhalvemetersamenleving. We hebben een protocol opgesteld dat de veiligheid van onze gasten én ons team voorop stelt. Natuurlijk volgen wij daarin de meest actuele richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de lokale overheid. De belangrijkste aandachtspunten uit ons protocol hebben we voor je op een rijtje gezet.

Algemene veiligheidseisen
  • Als je koorts hebt of verkouden bent vragen we je thuis te blijven.
  • Denk goed aan de bekende 1,5 meter afstand tot andere gasten en onze medewerkers. Onze medewerkers zullen een actieve rol spelen bij het houden van voldoende afstand tussen de gasten door ze hierop te wijzen als dat nodig mocht zijn.
  • Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig in alle vergaderruimtes en op verschillende plekken in het hotel zodat onze gasten en medewerkers steeds hun handen kunnen reinigen.
  • Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Dit betekent dat al onze ruimtes en toiletten nog vaker schoongemaakt worden en desinfecteren we 5x per dag alle oppervlaktes en handgrepen die vaak aangeraakt worden.
  • Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid met voldoende ruimte om afstand van elkaar te houden.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel.
Receptie

Onze receptie is 24/7 geopend. De receptiebalie ziet er tijdelijk iets anders uit om wat meer afstand te creëren. Natuurlijk leveren we wél de service die je van ons gewend bent. Dus voor vragen of bijzondere wensen kun je er gerust terecht.

Vergaderruimtes

Al onze vergaderzalen hebben wij qua capaciteit opnieuw ingedeeld. Om de 1,5 meter afstand in de zaal te waarborgen zijn er een beperkt aantal opstellingen mogelijk. Wij adviseren je graag wat de best passende optie is.

De bijeenkomsten van groepen plannen wij zover mogelijk van elkaar vandaan. Doordat al onze zalen over eigen foyers beschikken kunnen we waarborgen dat groepen tijdens breaks zo veel mogelijk gescheiden blijven.

Food & beverages

Om in deze tijd veilig te kunnen werken is ons food & beverages aanbod iets aangepast. We blijven er natuurlijk voor zorgen dat het jou en jouw gasten aan niets ontbreekt. En uiteraard hebben we geen concessies gedaan aan de kwaliteit die je van ons gewent bent. Veel van de aanpassingen zijn afhankelijk van het aantal personen en het type bijeenkomst en is dus echt maatwerk.

Heb je vragen over de specifieke culinaire line-up van jouw bijeenkomst? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we met je meedenken.

Service

Persoonlijke service en aandacht voor onze gasten zijn ook in deze tijd heel belangrijk voor ons. We doen er alles aan om jouw bijeenkomst bij ons te laten slagen. Om de loop door ons hotel zo laag mogelijk te houden zullen we misschien iets minder vaak om de deur kijken. Maar we blijven graag op andere manieren in contact. Je kunt ons bellen of whatsappen. We staan altijd voor je klaar!

-

Hoewel er vast nog wat zaken zullen veranderen hopen wij dat wij je zo wat meer duidelijkheid hebben kunnen geven over onze werkwijze in deze bijzondere tijd. Heb je nog aanvullende vragen, neem gerust contact met ons op. Mail naar: reserveringen@mooirivier.nl of bel ons: 0529 478 777.

Graag tot gauw!

Millingerzaal
Millingerzaal in 1,5 meter opstelling
Het Hof
Het Hof in 1,5 meter opstelling
Luxe lunchbox
Luxe lunchbox
De Vecht
Entree Mooirivier
Entree