Offerte
Offerte
Terug naar

Ontdek de magie van Mooirivier

Mooirivier is een unieke vergaderlocatie voor congressen en meerdaagse bijeenkomsten. Pal aan de Overijsselse Vecht is het een van de mooiste plekjes van Nederland. Een vergaderlocatie die net even anders is.

Mooirivier vanaf de Vecht
Mooirivier vanaf de Vecht

Business hideaway aan de Vecht

Mooirivier is een hip en stijlvol hotel met alle denkbare voorzieningen van een moderne vergaderlocatie en met de sfeer van een boutique hotel. We hebben 12 unieke zalen, sfeervolle private dining ruimtes, 6 hectare buitenruimte en last but not least een team gedreven professionals die de uitdaging graag aangaan om al je verwachtingen te overtreffen. Je kunt bij ons terecht voor meerdaagse vergaderingen, een congres of symposium, maar ook een dealerdag, productlancering of zelfs een beursvloer behoort tot de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
Terras aan het water om na te borrelen
Rooftop terras
Drakenboot race Mooirivier
Activiteiten op de Vecht
Amfitheater
Amfitheater
Zakelijk dineren na een vergadering
Business dinner
Multifunctionele zalen
Multifunctionele zalen
Gratis wifi in het hele hotel
Gratis parkeren
Filevrije ligging/vlakbij de A28
80 Hotelkamers

Onze zalen

Mooirivier heeft 12 zalen. Stuk voor stuk inspirerende ruimtes met veel natuurlijk licht en een bijzondere uitstraling. We lichten er een paar voor je uit.

Persoonlijke service & maatwerk

Organiseer je een vergadering of bijeenkomst bij ons, dan zorgen wij dat alles rondom je bijeenkomst tot in de puntjes geregeld is. Je wordt begeleid door een team van ervaren en oprecht betrokken meeting professionals die graag met je meedenken. En om alles zo helder mogelijk te houden heb je een vast contactpersoon voor én tijdens je congres of evenement. Zo zorgen we ervoor dat je meeting ook écht bijzonder wordt.

Stijlvol overnachten

Onze kamers hebben alle gewenste voorzieningen die nodig zijn voor een relaxte overnachting. Mooi design, warm en huiselijk. Met een lekker ruim bureau om aan te werken, garderobe en luxe amenities. Aan álle details is gedacht. Combineer dat met de persoonlijke aandacht en gastvrijheid van ons team en je begrijpt dat je hier heerlijk in de watten wordt gelegd.

Let's meet!

Overtuigd van de magie van Mooirivier?

Wij kijken ernaar uit om samen een geslaagde meeting te realiseren.

Offerte aanvraag

Overtuigd van de magie van Mooirivier?

Vraag offerte aan