Reserveren
Reserveren
Terug naar

Een bijzonder restaurant in Dalfsen

Aan de Oever is het restaurant van Mooirivier. Hier kun je terecht voor lekker en goed eten met een waanzinnig uitzicht over de Vecht. Even weg uit de drukte van alle dag, lekker tafelen op een van de mooiste plekjes van Nederland.

reserveer een tafel

Een tikkeltje Frans en oer-Hollands tegelijk

Buiten een gezellig terras aan het water en binnen comfortabel ingericht, met een grote open keuken als eyecatcher. Op de menukaart staan een mooie gerechten, ‘n tikkeltje Frans en oer-Hollands tegelijk. Spannende bereidingen en volle smaken! En we koken met de seizoenen mee, met veel verse kruiden, die we als het even kan zo uit onze eigen kruidentuin plukken. We werken met de beste leveranciers en boeren uit de omgeving. Op onze wijnkaart vind je een mooie selectie van bekende en onbekende wijnen, oude en nieuwe wereld, per glas en per fles.

Lekker eten en drinken in een relaxte sfeer...

Bekijk onze menukaart
Detail inrichting restaurant Aan de Oever Mooirivier met design stoelen, houten tafels en veel groene planten
Detail inrichting restaurant
Het restaurant gezellig druk met dinerende gasten
Restaurant Aan de Oever
Gerechten restaurant Aan de Oever Moorivier
Terras aan de Vecht

Inderdaad, Mooi rivier.

“Heel fijne locatie. Ruim, licht en gezellig restaurant, met uitzicht op de Vecht. De gerechten zijn bijzonder. Een grote smaaksensatie.”

Sylvia B.
4,5 van 5 bollen

Mooiste plek in de wijde omtrek

“Een geweldig uitzicht. Heerlijke plek. Smaakvol ingericht. Ruim opgezet direct aan de Vecht en de landerijen. Biologisch/duurzame groenten. Aardige bediening.”

MSpijker
4,5 van 5 bollen

Dat uitzicht!

“Prachtige locatie in het mooie Vechtdal. Fantastisch gebouw, makkelijk parkeren, en dat terras! Aan de Vecht met uitzicht over het Vechtdal, ken weinig locaties met zo'n uitzicht. Goede keuken, vriendelijk personeel. Moet je geweest zijn.”

Andries V.
4,5 van 5 bollen

Onze openingstijden

Iedere dag geopend

- Lunch: 12.00 - 15.00 uur
- Diner: 17.30 - 20.00 uur

Direct reserveren

Online reserveren
0529 478 777

Waar vind je ons?

Mooirivier ligt direct aan de Vecht, net buiten Dalfsen en in de buurt van Ommen. We zijn ook goed bereikbaar vanaf de A28 in Zwolle, op 15 minuten rijden. Een van de leukste restaurants in de omgeving van Zwolle!

Reserveer een tafel

Jouw #Mooirivier

Deel jouw bijzondere #mooirivier momenten op Instagram. Voeg de tag #mooirivier toe aan je Instagram foto en maak kans om getoond te worden op ons account. De mooiste foto's maken kans op een leuke verrassing. Volg je ons eigenlijk al?
Omgeving Mooirivier
 Deluxe Riverview kamer Mooirivier
 Entree Mooirivier
Restaurant Mooirivier
Dakterras Mooirivier
Gerecht restaurant Mooirivier
Wijn bij Mooirivier
Tuin aan de Vecht Mooiriver
Het Hof Mooirivier