Reserveren
Reserveren
Terug naar

Een bijzonder restaurant in Dalfsen

Aan de Oever is het restaurant van Mooirivier. Hier kun je terecht voor lekker en goed eten met een waanzinnig uitzicht over de Vecht. Even weg uit de drukte van alle dag, lekker tafelen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Het restaurant is tijdelijk exclusief geopend voor gasten die bij ons overnachten.

Restaurant aan de Oever
Restaurant aan de Oever

In ons restaurant werken we met een aangepaste tafelseating met anderhalvemeter afstand en hebben we extra ruime gangpaden gecreëerd. Daardoor kunnen wij maar een beperkt aantal gasten ontvangen voor de lunch en het diner. Wil je meer weten over de aangescherpte maatregelen in ons restaurant en hotel? Lees dan onze Corona / COVID-19 update over hoe wij veilig werken.

Een tikkeltje Frans en oer-Hollands tegelijk

Buiten een gezellig terras aan het water en binnen comfortabel ingericht, met een grote open keuken als eyecatcher. Op de menukaart staan een mooie gerechten, ‘n tikkeltje Frans en oer-Hollands tegelijk. Spannende bereidingen en volle smaken! En we koken met de seizoenen mee, met veel verse kruiden, die we als het even kan zo uit onze eigen kruidentuin plukken. We werken met de beste leveranciers en boeren uit de omgeving. Op onze wijnkaart vind je een mooie selectie van bekende en onbekende wijnen, oude en nieuwe wereld, per glas en per fles.

Lekker eten en drinken in een relaxte sfeer...

Bekijk onze menukaart
Gerechten restaurant Aan de Oever Moorivier
Dineren aan het water
Dineren aan het water
Verse kruiden uit eigen tuin
Verse kruiden uit eigen tuin
Hotel Mooirivier gezien vanaf de rivier de Vecht
Mooirivier aan de rivier de Vecht

Inderdaad, Mooi rivier.

“Heel fijne locatie. Ruim, licht en gezellig restaurant, met uitzicht op de Vecht. De gerechten zijn bijzonder. Een grote smaaksensatie.”

Sylvia B.
4,5 van 5 bollen

Mooiste plek in de wijde omtrek

“Een geweldig uitzicht. Heerlijke plek. Smaakvol ingericht. Ruim opgezet direct aan de Vecht en de landerijen. Biologisch/duurzame groenten. Aardige bediening.”

M. Spijker
4,5 van 5 bollen

Dat uitzicht!

“Prachtige locatie in het mooie Vechtdal. Fantastisch gebouw, makkelijk parkeren, en dat terras! Aan de Vecht met uitzicht over het Vechtdal, ken weinig locaties met zo'n uitzicht. Goede keuken, vriendelijk personeel. Moet je geweest zijn.”

Andries V.
4,5 van 5 bollen

Onze openingstijden

Iedere dag geopend

- Lunch: 12.00 - 15.30 uur
- Diner: 17.30 - 21.00 uur

Direct reserveren

Online reserveren
0529 478 777

Waar vind je ons?

Mooirivier ligt direct aan de Vecht, net buiten Dalfsen en in de buurt van Ommen. We zijn ook goed bereikbaar vanaf de A28 in Zwolle, op 15 minuten rijden. Een van de leukste restaurants in de omgeving van Zwolle!

Jouw #Mooirivier

Deel jouw bijzondere #mooirivier momenten op Instagram. Voeg de tag #mooirivier toe aan je Instagram foto en maak kans om getoond te worden op ons account. De mooiste foto's maken kans op een leuke verrassing. Volg je ons eigenlijk al?
Zonsondergang aan De Vecht bij hotel Mooirivier
Terras aan de Vecht van hotel Mooirivier
Lobby hotel Mooirivier
Deluxe Loft kamer hotel Mooirivier
Dames op lounge terras bij hotel Mooirivier
De Vecht bij hotel Mooirivier
Kaarsjes in Amfitheater bij hotel Mooirivier
Uitzicht op rivier de Vecht bij hotel Mooirivier
Kiki Duren van Amayzine bij hotel Mooirivier