Book now
Book now
Back to

3 redenen waarom het organiseren van een kerstborrel belangrijk is

Ook al lijkt de decembermaand nog zo ver weg, wil je aan het einde van het jaar iets leuks plannen dan is het wel verstandig om er nu al iets voor te regelen. Voor je het weet, is het namelijk Kerst!

Het is best vaak een dingetje, wel of niet iets speciaals organiseren aan het einde van jaar. Wij geven je 3 goede redenen om dit jaar een gezellige kerstborrel of eindejaarsdiner te organiseren. En doe je dit buiten de deur, dan heb je er geen zorgen of gedoe van en praat iedereen een jaar later nog over dat gezellige eindejaarsdiner bij Mooirivier!

1. Een andere blijk van waardering
Een kerstborrel of eindejaarsdiner is een perfecte manier om je team te bedanken. Het is een leuke manier om onder het genot van een hapje, een drankje mensen het gevoel te geven dat hun inzet van het afgelopen jaar gewaardeerd wordt!

2. Boost de teamspirit
Een gezellige borrel of diner samen met je collega’s om de teamgeest en het saamhorigheidsgevoel te stimuleren. ‘Teambuilding needs maintenance’ en de decembermaand waarin de meeste mensen in een opperbeste stemming zijn is hiervoor een perfect moment.

3. Leer elkaar kennen.
Veel collega’s? Grote kans dat niet iedereen elkaar al zo goed kent. Een feestje is een leuke informele gelegenheid om elkaar eens wat beter te leren kennen. Daar profiteer je van tijdens werktijd!

Een kerstborrel of eindejaarsdiner boeken?
Bekijk hier meer of neem contact op met onze medewerkers van onze afdeling Reserveringen, zij vertellen graag meer! Bel 0529-478 777 of mail reserveringen@mooirivier.nl